HUS

HUS Smärtkliniken flyttar till Gräsviken

Dela

Den 17–18 april 2024 flyttar HUS Smärtkliniken till Östersjögatan i Gräsviken. Verksamheten i de nya lokalerna inleds fredagen den 19 april.

Patienter som har en tid till mottagningen har fått en påminnelse om enhetens nya adress per brev eller sms. Numret till poliklinikens återuppringningstjänst är oförändrat. 

Smärtklinikens nya adress är Östersjögatan 5 A, Helsingfors. Smärtkliniken har sin verksamhet i byggnadens entréplan. I samma lokaler fanns tidigare HUS Poliklinik för kvinnosjukdomar i Gräsviken. 

De sista patientmottagningarna i Smärtklinikens tidigare lokaler i Ortonfastigheten i Brunakärr ordnas den 16 april och enheten är stängd under flytten. Vid eventuella frågor som gäller den egna mottagningstiden, vänligen kontakta poliklinikens återuppringningstjänst. Kontaktuppgifter finns på Smärtklinikens webbplats

På Smärtkliniken ges multidisciplinär vård till patienter med kronisk smärta från hela HUS område. De vanligaste patientgrupperna är patienter med olika ryggsmärtor, neuropatiska smärtor eller smärtor efter skador samt cancersmärtor.

Mera information för media: 

Kontaktuppgifter till HUS medietjänst 

Nyckelord

Om HUS

HUS Helsingfors universitetssjukhus är Finlands största aktör inom den specialiserade sjukvården. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

På HUS får nästan 700 000 patienter vård varje år. Hos oss arbetar närmare 27 000 proffs för patientens bästa. Vi ansvarar för ordnandet av specialiserad sjukvård inom Nyland. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar i Finland och inom Södra Finlands samarbetsområde koncentrerats till oss.

HUS – Den främstavården

Andra språk

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye