Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston vararehtoriksi 17 hakijaa

Jaa

Jyväskylän yliopistossa oli haettavana 8.3.-1.4.2024 kaksi vararehtorin tehtävää. Vararehtorit johtavat tutkimusta, tohtorikoulutusta ja innovaatiotoimintaa sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta, kumppanuuksia ja niihin kytkeytyvää jatkuvaa oppimista. Vararehtorien tarkempi työnjako määritellään valinnan yhteydessä. Jyväskylän yliopiston vararehtoriksi haki määräaikaan 1.4. mennessä 17 henkilöä.

Hakemuksensa jättivät:

FT Sanna Auer

FT Heidi Harju-Luukkainen

FT Jan-Markus Holm

FT Mikko Ketovuori

TkT Lauri Kettunen

FT Janne Kotiaho

FT Jussi Kukkonen

FT Mika-Petri Laakkonen

FT Tommi Laukkanen

KT Jukka Lerkkanen

TkT Harry Julius Linnarinne

TkT Mika Kalevi Lohtander

FT Lars Lundsten

FT Kaisa Miettinen

FT Riku Nikander

FT Pasi Raiskinmäki

Doc.Soc.Sc. Nafisa Yeasmin

Rehtori tekee valintapäätöksen huhtikuun lopussa. Neljän vuoden määräaikaiset tehtävät alkavat elokuussa 2024.

Lisätietoja:

Rehtori Jari Ojala, puh. 0400 247 387, jari.ojala@jyu.fi

Yhteyshenkilöt

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Kvanttipäivässä pääsi testaamaan kvanttitietokoneen simulaattoria - tutkijan mukaan kvanttiteknologiaa on 10 vuoden päästä käytössä monessa paikassa19.4.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Jyväskylän yliopistossa juhlistettiin kansainvälistä kvanttipäivää 12.4. Resonate-tapahtumassa, jossa oli mahdollista tutustua kvanttiteknologian tutkimukseen, testata kvanttitietokoneen simulaattoria ja pelata kvanttifysiikkaa hyödyntäviä pelejä. Informaatioteknologian tiedekunnan professori Teiko Heinosaaren mukaan kvanttiteknologian sovelluksia tullaan näkemään käytössä usealla eri alalla luultavasti seuraavan 10 vuoden aikana.

Paikallaanolo kuormittaa nuoren sydäntä - Reippaalla ja rasittavalla liikunnalla ehkäistään sydänsairauksia15.4.2024 07:00:00 EEST | Tiedote

Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan runsas paikallaanolo ja vähäinen liikunta lapsuudesta saakka kuormittavat sydäntä nuoruudessa. Korkea sydämen kuormitus ennustaa sydämen vajaatoimintaa ja muita sydänsairauksia. Tulosten valossa erityisesti reippaan ja rasittavan liikunnan lisääminen lapsuudesta alkaen on tärkeää sydämen toimintahäiriöiden ennaltaehkäisemiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye