FCG Finnish Consulting Group

FCG Finnish Consulting Group on myynyt FCG Digital Oy:n pohjoismaiselle Grade Holding Oy:lle

Jaa

FCG Finnish Consulting Group on myynyt ohjelmistoliiketoimintaan keskittyneen FCG Digital Oy:n Grade Holding Oy:lle 2.4.2024. Samassa yhteydessä FCG Digital Oy:n nimi vaihtuu ja yhtiö jatkaa toimintaansa Grade Solutions Oy:nä.

FCG Digitalin (jatkossa Grade Solutions Oy:n) palveluita ovat muun muassa HR-ohjelmistoratkaisut Kuntarekry ja Kirkkorekry.

FCG Finnish Consulting Group on myynyt FCG Digital Oy:n pohjoismaiselle Grade Holding Oy:lle.
FCG Finnish Consulting Group on myynyt FCG Digital Oy:n pohjoismaiselle Grade Holding Oy:lle.

FCG:n ja Graden välisestä FCG Digital Oy:n osakkeita koskevasta kaupasta uutisoitiin alun perin 25.1.2024. Kaupan voimaantulo oli ehdollinen normaaleille yrityskauppoihin liittyville täytäntöönpanon ehdoille.

Kauppa vahvisti Graden asemaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiö tarjoaa integroituja työkaluja koko työntekijäpolun hallintaan. FCG Digitalin asiakkaille tämä tarkoittaa merkittävää palvelutarjooman laajentumista. 

FCG keskittyy jatkossa koulutus- ja konsultointipalveluihin sekä rakennetun ympäristön asiantuntijapalveluihin. FCG:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja korostaa kaupan merkitystä yhtiölle strategisena askeleena. ”Yhtiölle tämä mahdollistaa vahvemman fokuksen Suomen markkinoille keskittymiseen julkisen ja yksityisen sektorin kumppanina kestävämmän yhteiskunnan rakentamisessa”, sanoo Kajasoja. 

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

FCG Finnish Consulting Group on suomalainen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Olemme asiantuntijoita esimerkiksi kuntatalouden, sote-palveluiden ja hyvinvointialueiden kehittämisen, rakennetun ympäristön ja uusiutuvan energian saralla.

www.fcg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FCG Finnish Consulting Group

FCG:n kiinteistöveroselvitys lisännyt kunnan kiinteistöveroa jopa 50 prosenttia – Mahdollisella minimipinta-alan nostolla ei merkittävää vaikutusta selvitysten hyödyllisyyteen9.4.2024 09:42:29 EEST | Tiedote

Kunnilta jää vuosittain saamatta jopa satojen miljoonien eurojen kiinteistöverotulot kuntien ja Verohallinnon puutteellisten kiinteistörekisterien vuoksi, minkä vuoksi kiinteistöveroselvityksiä on viime aikoina tehty useissa kunnissa. FCG Finnish Consulting Group on ollut mukana monen selvitystyön toteutuksessa, joissa selvityksen tarjoamat hyödyt ovat olleet merkittäviä niin kunnan kiinteistöverotulojen ja talouden, kuin rakennusrekisteritietojen ajantasaisuudenkin kannalta. Mahdollinen tuleva muutos verotuksessa huomioitavaan minimipintalaan ei vaikuta selvitysten kannattavuuteen.

Suurille kaupunkiseuduille tarvitaan jopa yli puoli miljoonaa uutta asuntoa vuoteen 2040 mennessä – heikoimmissa kunnissa jopa viidesosaa asunnoista uhkaa autioituminen28.2.2024 13:00:00 EET | Tiedote

Väestörakenteen ennakoidut muutokset ja yksinasumisen lisääntyminen lisäävät huomattavasti asuntojen tarvetta suurilla kaupunkiseuduilla vuoteen 2040 mennessä. Suurimmassa osassa Suomen kuntia uusia asuntoja tarvitaan lähinnä korvaamaan purettavia asuntoja. Samoilla alueilla sivistyskiinteistöjä on jäämässä tyhjilleen. Hoivakiinteistöjä tarvitaan kaikkialla lisää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye