Fiksuruoka.fi

Fiksuruoka vahvistaa toimintaansa uudella nimityksellä: Sami Törmä vetämään yhtiön kansainvälistä markkinointia

Jaa

Fiksuruoan kansainvälisestä markkinoinnista jatkossa vastaava Sami Törmä luotsaa roolissaan yhtiön markkinointitiimejä sekä Suomessa että ulkomailla. 

Sami Törmä, Head of Global Marketing
Sami Törmä, Head of Global Marketing

Hävikkiruokaverkkokauppa Fiksuruoka vahvistaa kasvutavoitteitaan tuoreella nimityksellä. Uudessa Global Head of Marketing -roolissa aloittava Sami Törmä on kokenut markkinoinnin ja kasvun monitoimiosaaja, jonka vastuualueisiin Fiksuruoalla kuuluu asiakashankinnan ja markkinointitoimien kehittäminen sekä Suomessa että Euroopassa.

Fiksuruoan kansainvälistyminen alkoi vuonna 2022, kun se avasi verkkokaupan Hollantiin ja Belgian hollanninkieliselle alueelle. Yhtiö jatkoi kasvuaan vuoden 2023 alussa laajentamalla toimintaansa Belgian ranskankielisiin osiin, joissa toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Ulkomailla yhtiö käyttää nimeä Foodello.

“Tällä hetkellä keskitymme kasvuun ja kannattavuuden sekä tehokkuuden parantamiseen nykyisillä markkinoilla, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus avata myös lisää markkinoita. Samin kokemus niin kansainvälisestä markkinoinnista kuin ruuan verkkokaupasta tukee vahvasti näitä tavoitteita,” Fiksuruoan toimitusjohtaja Juhani Järvensivu kertoo. 

“Vatsa jäi kurnimaan”

Sami Törmä on aiemmin vetänyt markkinointitoimintoja useissa eri kasvuyrityksissä ja ollut lanseeraamassa brändejä uusille markkinoille. Fiksuruokaan Törmän houkutteli Fiksuruoan vastuullinen liiketoiminta, taitava tiimi ja yrityksen potentiaaliset kasvumahdollisuudet. 

“Olen uurastanut viime vuodet ruoan verkkokaupan parissa. Vatsa jäi kuitenkin kurnimaan, sillä uuden aallon digitaaliset ja kestävät tavat tehdä ruokaostoksia ovat mielestäni yhä tulevaisuutta. Kun tutustuin Fiksuruoan tiimiin ja työtehtävään, oli hakemus kerta kaikkiaan laitettava sisään,” Törmä kertoo.

Törmä on innoissaan Fiksuruoan bisnesideasta ja vastuulliseen kuluttamiseen perustuvasta missiosta, joka pyrkii vähentämään hävikkiä tarjoamalla ympäristöystävällisen vaihtoehdon ruokaostoksille.

“On todella innostavaa päästä mukaan rakentamaan kotimaista, vastuullista huippubrändiä ja auttaa sitä laajentumaan entisestään Euroopassa,” Törmä jatkaa.

“Vastuullisuutta edistävään yritykseen hakee yleensä samankaltaisia ihmisiä. Olen todella innoissani saadessamme joukkoomme kovan luokan ammattilaisen, joka jakaa arvomaailmamme ja vahvistaa tavoitteitamme”, toimitusjohtaja Järvensivu mainitsee lopuksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sami Törmä, Head of Global Marketing
Sami Törmä, Head of Global Marketing
Lataa
Sami Törmä, Head of Global Marketing
Sami Törmä, Head of Global Marketing
Lataa

Linkit

Fiksuruoka.fi on suomalainen hävikkiruoan verkkokauppa, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla nimellä Foodello. Verkkokaupan valikoima koostuu elintarvikevalmistajien, maahantuojien ja tukkuketjujen poisto- ja jäännöseristä, jotka ovat vaarassa tulla hävitetyiksi. Syynä voi olla esimerkiksi tuotteen poistuminen valikoimasta, uudistunut myyntipakkaus, liian suuri varasto tai lähestyvä parasta ennen -päiväys.

Fiksuruoka.fi on perustettu vuonna 2016, ja yritys on kasvanut yli 60 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Fiksuruoka toimii tällä hetkellä kolmella markkinalla: Suomessa, Alankomaissa ja Belgiassa. Yritys tekee yhteistyötä paikallisten kuivaelintarvikkeiden valmistajien ja maahantuojien kanssa. Suomessa toimittajina ovat mm. Jalostaja, Nestlé, Orkla Care, Oriola, Fredman ja Läntmannen Cerelia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fiksuruoka.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye