Antti Palo-oja Aura Rakennus Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Aura Rakennus Pirkanmaan toimitusjohtajaksi on valittu Antti Palo-oja, joka aloittaa tehtävässä 6.5.2024. Palo-oja tuo mukanaan tuntemusta Pirkanmaan alueen markkinasta sekä pitkän kokemuksen rakennusalan johtotehtävistä. 

Aura Rakennus Pirkanmaan toimitusjohtajana aloittavalla Antti Palo-ojalla on 30 vuoden kokemus rakennusalalta. Viime vuosina hän on työskennellyt suurissa rakennusliikkeissä erilaisissa kehitys- ja johtotehtävissä, muun muassa Tampereen kansiareenahankkeen hankejohtajana. Aura Rakennukselle Palo-oja siirtyy Arktalta.

– Aura Rakennus Pirkanmaan johdossa pääsen hyödyntämään omaa kokemustani ja osaamistani. Uusi työnkuvani edellyttää yrittäjämäistä otetta. Alan vaikeasta yleistilanteesta huolimatta olen innoissani uudesta. Tampereen seutu on yksi Suomen vetovoimaisimmista alueista, josta löytyy tilaa asumis- ja toimitilahankkeita sekä rakennuspalvelua toteuttavalle yhtiölle, Palo-oja sanoo.

Aura Rakennus Pirkanmaan ensimmäinen hanke on Tampereen Tesoman alueelle rakennettavat kaksi kerrostaloa, joiden suunnittelu on tarkoitus aloittaa kesällä 2024. 

Pääosan työurastaan Tampereella ja Pirkanmaalla tehneelle Palo-ojalle paikallinen markkina ja siihen vaikuttavat tekijät ovat tuttuja.

– Tuleviin hankkeisiimme vaikuttavat tekijät, jotka vaikuttavat yleisestikin Tampereen ja lähiseudun rakentamisen painopisteisiin. Esimerkiksi raitiovaunuverkoston kehittyminen ohjaa hankkeiden sijoittumista, Palo-oja kertoo.

Yhteistyö ja vastuullisuus korostuvat

Palo-oja haluaa tuoda Aura Rakennus Pirkanmaan toimintaan aitoa asiakkaiden kuuntelemista ja heidän tarpeidensa ymmärrystä. Rakennustoiminnassa korostuu tällä hetkellä yhteistoiminnallisuus, jossa rakennuttajat ja tilaajat kehittävät hankkeita yhteistyössä, saman pöydän äärellä.

Koko Aura Rakennus konsernille tärkeä vastuullinen rakentaminen on keskeistä myös Pirkanmaan alueyhtiölle.

– Ympäristöystävällinen rakentaminen vaatii koko alalta toimenpiteitä jo valtion asettamien vaatimustenkin vuoksi. Haluamme olla tämän kehityksen kärjessä. Vastuullisuus tarkoittaa meille myös ihmisten hyvinvoinnin huomioimista, sekä hankkeiden toteuttajien että valmiiden tuotteiden loppukäyttäjien, Palo-oja sanoo.

Lisätietoja:

Aura Rakennus Pirkanmaa Oy, toimitusjohtaja Antti Palo-oja, puh. 040 865 0114

Aura Rakennus Oy, toimitusjohtaja Mikko Kilpi, puh. 050 467 5768

Aura Rakennus on suomalainen rakennusalan konserni, joka on erikoistunut ympäristövastuulliseen rakentamiseen. Toimintamme ytimessä on hankekehitys, jota kautta tuotamme asiakkaillemme asunto-, palvelu- ja toimitilakiinteistöjä. Tuottamalla kiinteistöjä ympäristövastuullisesti varmistamme samalla muun muassa rakennusten matalammat energian käyttökustannukset ja pienemmän ympäristökuormituksen eli kokonaisuudessaan kiinteistöjen kestävämpää käyttöä. Yhtiöllä on tällä hetkellä rakenteilla 574 asuntoa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BriiffiGround

Aura Rakennukselle risteilyalusten saneeraukseen keskittyvä tytäryhtiö Aura Flow5.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Nopeasti kasvanut rakennusliike Aura Rakennus Oy on perustanut matkustaja- ja risteilyalusten saneeraukseen erikoistuvan tytäryhtiön, Aura Flow Oy:n. Uuden yhtiön toiminta perustuu poikkeukselliseen tapaan hyödyntää konsernin resursseja yli perinteisten toimialarajojen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun merkittävä suomalainen rakennusalan yhtiö laajentaa toimintaansa meriteollisuuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye