Porin Stark Tikkulassa on avattu

Jaa

Porin Stark uusissa tiloissa Tikkulassa aukeaa asiakkaille 16. huhtikuuta. Uudet tilat mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen tarjoamisen ja kattavamman valikoiman. Rakennusalan kolkko markkinatilanne ei pidättele Stark Suomea, vaan yhtiö investoi verkostoonsa. 

”Me Starkissa panostamme rakentajien työtä ja hankkeita tukevien palveluiden kehittämiseen ja investoimme verkostoomme. Uusien tilojen myötä lujitamme markkina-asemaamme Porin seudulla. Kauppapaikka on erinomainen sekä liikenteellisesti että asiakasvirroiltaan. On tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaittemme projekteja ja työmaiden etenemistä. Hankkeiden läpiviennin sekä aikataulujen pitämisen merkitys korostuvat vaikeassa markkinatilanteessa entisestään", Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.

Tikkulassa Starkilla on noin 3 200 neliötä myymälätilaa ja noin 5 000 neliön kokoinen katettu noutopiha. Starkissa sekä rakennusalan ammattilainen että kodin kunnostaja voi luottaa osaavaan palveluun.

Sujuvaa asiointia uusissa tiloissa

”Erityisen iloinen olen siitä, että pääsemme tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillemme. Asiointipolut paranevat merkittävästi esimerkiksi katetun varastotilan ansiosta, jolloin tavaroiden lastaaminen onnistuu sateelta suojassa. Lisäksi saamme aikaisempaa enemmän tuotteita lämpimään myymälätilaan. Asiakaskokemus on varmasti miellyttävämpi näissä tiloissa, yksikönpäällikkö Jouko Lindfors kertoo.

Starkin valikoima Tikkulassa on myös aiempaa leveämpi ja kattavampi eli tuotteita löytyy laajemmin. Painotus valikoimassa on entinen eli Stark Pori tarjoaa nimenomaan rakentamisen ja pintamateriaalien tuotteita.

”Tikkulan toimipiste on myös mukavampi työskentely-ympäristö meidän henkilöstöllemme. Pääsemme ikään kuin saman katon alle, mikä on hieno asia ja auttaa toiminnan hanskaamisessa. Porin tiimi ja kaikki projektissa mukana olleet starklaiset ovat tehneet erinomaista työtä toimipisteen rakentamisessa ja avaamisessa”, Lindfors kiittelee.

Lindfors toivottaa kaikki porilaiset lämpimästi tervetulleiksi uuteen Tikkulan toimipisteeseen.

Starkin Tikkulan toimipisteen avautuessa toiminta Mikkolassa päättyy.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800

Jouko Lindfors, yksikönpäällikkö, Stark Suomi Oy, puh. 050 549 5648

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Stark ottaa käyttöön nosturilla varustetun täyssähköisen kuorma-auton16.5.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Stark ottaa käyttöön täysin sähkökäyttöisen nosturilla varustetun kuorma-auton. Päästötön sähkökuorma-auto tulee käyttöön pääkaupunkiseudun rakennustarvikekuljetuksissa rakennustyömaille. Sähkökuorma-auton käyttöönotto ensimmäisten joukossa on osoitus Stark Suomen edelläkävijyydestä alalla sekä osa Stark-konsernin vastuullisuusohjelmaa ja ilmastositoumusta. Stark-konsernin tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius koko arvoketjussa viimeistään vuoteen 2050 mennessä.

Hinta, laatu vai kestävyys? 1 000 suomalaista remontoijaa paljastaa, mihin materiaaleissa nyt panostetaan8.5.2024 09:50:00 EEST | Tiedote

Suomea kiusannut takatalvi on antautumassa keväälle, mikä herättää eloon paitsi luonnon myös kevään remontointiprojektit. Stark Suomi Oy selvitti Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksessaan, mitkä tekijät vaikuttavat eniten rakennus- ja remontointimateriaalien valintaan. Kolme kriteeriä erottuu selvästi: hinta, tuotteen laatu sekä hankintojen kestävyys ja pitkäikäisyys.

Tutkimus: Mökkiä ostettaessa jätetään ”remontointivara” huomattavasti useammin kuin kotia hankittaessa17.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

Vain kymmenes suomalaisista ostaisi uudeksi kodikseen oman budjettihaarukkansa alapäässä olevan kohteen, joka vaatii paljon remonttitöitä, kun taas noin seitsemän kymmenestä kallistuisi hieman kalliimpaan vaihtoehtoon, jossa ei olisi akuutteja remonttitarpeita. Mökkiä ostettaessa remontointia ei siis vieroksuta läheskään yhtä paljon, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä tuhannen vastaajan Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye