Pirkanmaan hyvinvointialue

Hoitotyön päivää vietetään Tays Keskussairaalassa 10.5. –asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista myös verkossa

Jaa

Jo perinteeksi muodostunut kaikille avoin Hoitotyön päivän tapahtuma järjestetään Tays Keskussairaalassa 10.5.2024 kello 9–14.30. Hoitotyön laatua ja osaamista esiin nostavassa hoitotyön päivässä tapaat sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita ja pääset kuuntelemaan monipuolisia luentoja ajankohtaisista aiheista. Tänä vuonna luentoja on mahdollista seurata myös striimattuna verkossa.

Hoitotyön päivän luennoilla sukelletaan Pirkanmaan hyvinvointialueen hoitotyön asiantuntijoiden johdolla läheisen sairastumisen, palliatiivisen hoidon ja vaikuttavien hoitajavastaanottojen aihepiireihin. Iltapäivän unta käsittelevällä luennolla unilääkäri Henri Tuomilehto avaa kuulijoille unen vaikutusta arkeen ja jaksamiseen. Luentoja on mahdollista seurata paikan päällä Tays Keskussairaalan P-rakennuksen (Palvelutalon) luentotilassa ja striimattuna verkossa. 

Tays Keskussairaalan pääaulaan kootaan yhdistysten, oppilaitosten sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Taysin yksiköiden esittelypisteitä, joissa voit kierrellä luentojen lomassa. Esittelypisteillä on luvassa myös monipuolista toimintaa – esimerkiksi Tampereen ammattikorkeakoulun pisteellä terveysalan opiskelijat mittaavat kävijöiltä verenpainetta, verensokeria ja hemoglobiinia. 

Tapahtumassa palkitaan myös Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaalapalvelujen vuoden 2023 hoitotyön tähdet. Hoitotyön tähtiraati on valinnut hoitotyössä ansioituneet hoitotyön tähdet henkilöstön antamien vinkkien joukosta vuosittain vuodesta 2018 asti. Myös hoitotyön tähtien palkitseminen striimataan verkkoon.

–Hoitotyön päivämme on perinteisesti ollut suosittu tapahtuma, ja odotamme tapahtumaan tänäkin vuonna kävijöiksi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin kaikkia muitakin hoitotyöstä kiinnostuneita, hoitotyön johtaja Elina Mattila Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaalapalveluista kertoo. 

Voit tutustua päivän ohjelmaan tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa pirha.fi/hoitotyonpaiva.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Yhteistoimintaneuvottelut ja ostopalvelutyöryhmän väliraportti aluehallituksessa 27.5.22.5.2024 16:29:41 EEST | Tiedote

Aluehallitukselle esitetään, että se käynnistää 27.5. uudet yhteistoimintaneuvottelut, jotka käydään erityisesti toimintojen uudelleenorganisointien ja palveluverkkouudistuksen toimeenpanoa koskevien henkilöstövaikutusten vuoksi. Aluehallitus päättää myös henkilöstö- ja TKIO-toimialueilla jo käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen perusteella tehtävistä toimenpiteistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye