Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto laajentaa suosittua kauppatieteen koulutustaan – uusi englanninkielinen kandidaattiohjelma hakuun keväällä 2025

Jaa

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu JSBE avaa mahdollisuuden englanninkielisiin kandidaattiopintoihin. Uusi kandidaattiohjelma ”Business Innovation and Sustainability” toteutetaan kokonaan englanniksi. Koulutukseen valittu voi jatkaa opintojaan aina maisterintutkintoon saakka.

Ihmisiä Jyväskylän yliopiston Agoralla

Jyväskylän yliopiston englanninkieliset tutkinto-ohjelmat täydentyvät jälleen yhdellä mielenkiintoisella avauksella. Kansainvälisten maisteriohjelmien lisäksi haettavaksi tulee uusi kandidaattiohjelma (Bachelor's degree programme in) Business Innovation and Sustainability. 

Kandidaattiohjelma on kolmivuotinen, jonka jälkeen opiskelijan on mahdollista jatkaa opintojaan aina maisteriksi saakka. Opinto-oikeuden saa tiettyihin JSBE:n maisteriohjelmiin. 

Hae opiskelemaan kansainvälistä kandidaatintutkintoa tammikuussa 2025 

Business Innovation and Sustainability on kansainvälinen koulutusohjelma, joka rakentuu Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun ydinprofiileihin ja -osaamiseen.  

– Uudessa ohjelmassamme opiskelijat verkostoituvat eri alojen asiantuntijoiden kanssa jo opiskeluaikanaan oppien samalla merkittäviä uuden tiedon luomiseen, argumentointiin ja kauppatieteen alaan kuuluvia tietoja ja taitoja, ohjelman akateeminen johtaja Juha Kansikas kertoo. 

Hakijoiksi ovat tervetulleita kaikki ohjelman teemoista kiinnostuneet, joilla on korkeakoulukelpoisuus ja riittävä englannin kielen taitotaso.  

Kandidaattiohjelmaan voi hakea Opintopolussa ensi kevään ensimmäisessä yhteishaussa, joka on tammikuussa 2025. Hakuun voi valmistautua tutustumalla huolellisesti ohjelman valintaperusteisiin, jotka julkaistaan syksyllä 2024. 

Lisätietoja uudesta kandidaattiohjelmasta on tulossa lähikuukausina. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Väitös: Vähemmän puhetta, enemmän kuuntelua20.5.2024 10:35:23 EEST | Tiedote

FM Taina Erkkilä käsittelee viestinnän johtamisen väitöskirjassaan organisaatioiden kuuntelustrategioita sosiaalisessa mediassa. Työssä selvitetään, miten organisaation strategista viestintää ja sosiaalisen median kuuntelutoimintoa voidaan kehittää ja johtaa strategisesti. Aktiivinen kuuntelu sosiaalisessa mediassa tukee organisaation joustavuutta mahdollistaen nopeat strategiset linjaukset muuttuvassa toimintaympäristössä, luoden luottamusta ja sitouttaen sidosryhmiä.

Tutkimuskonsortio kehittää turvallisia, laajavaikutteisia viruslääkkeitä ja rokotteita15.5.2024 06:45:00 EEST | Tiedote

Professorit Varpu Marjomäki Jyväskylän yliopistosta, Sarah Butcher Helsingin yliopistosta ja akatemiatukija Minna Hankaniemi saivat merkittävän rahoituksen Jane ja Aatos Erkon säätiöltä COMBATVIRUS-hankkeelle, jossa kehitetään viruslääkkeitä ja rokotteiden tehosteaineiksi sopivia yhdisteitä. Nelivuotinen rahoitus on arvoltaan 1,68 miljoonaa euroa. Hanketta edelsi Marjomäen ja Butcherin proof-of-concept-rahoitus ”Antiviral” -hankkeelle Jane ja Aatos Erkon säätiöltä. Tämä 2-vuotinen rahoitus osoitti, että tämän tiimin yhteistyö voi tuottaa merkittäviä antiviraalisia molekyylejä ja selvittää niiden infektiomekanismeja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye