Kasvu Open

Kutsu medialle: Tervetuloa Näkymiä pk-yritysten kasvusta -julkaisutapahtumaan 26.4.2024

Jaa

Millaiset pk-yritykset ovat tulevaisuuden työllistäjiä? Onko pk-yritysten arvioiman rahoitustarve realistinen? Osaavatko pk-yritykset viestiä arvostaan?

Kasvu Open julkistaa Näkymiä pk-yritysten kasvusta -tuloksia perjantaina 26.4.2024 kello 9.00-10.00. Tulokset julkaistaan webinaarissa ja sen jälkeen avoimesti verkossa.

Kasvu Open julkistaa Näkymiä pk-yritysten kasvusta -tuloksia perjantaina 26.4.2024 kello 9.00. Tulokset julkaistaan webinaarissa, ja sen jälkeen avoimesti verkossa.

Webinaarissa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä käy läpi muun muassa millaiset pk-yritykset hakevat kasvua (kokoluokka, alue, toimiala, ikä), ja millaisia näiden yritysten kasvua tukevat tarpeet ovat.

Webinaarissa mukana myös yritysten kasvukykyä ja -tavoitteita avaavat Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Anne Horttanainen, Nordea Startup & Growth -kasvuyrityspankin johtaja Vesa Riihimäki ja Vaasan yliopiston yrittäjyyden professori Pekka Töytäri.

Aika: Perjantaina 26.4.2024 klo 9.00-10.00
Toteutus: Zoom-webinaari

Ilmoittaudu webinaariin tästä

OHJELMA JA PUHUJAT

 • Näkymiä pk-yritysten kasvusta, tulokset
  Jaana Seppälä, toimitusjohtaja, Kasvu Open

 • Pk-yritysten arvonluonti
  Pekka Töytäri, yrittäjyyden professori, Vaasan yliopisto

 • Pk-yritysten rahoitus
  Vesa Riihimäki, johtaja, Nordea Startup & Growth

 • Sijoittaminen pk-yrityksiin
  Anne Horttanainen, toimitusjohtaja, Pääomasijoittajat ry


Tervetuloa!

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye