Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Puussa on ratkaisu – PUU 2025 -messujen teema nostaa esiin puun monet mahdollisuudet

Jaa

Pohjoismaiden suurimmat puualan ammattimessut kokoaa yhteen puuteollisuuden tekniikan, puusepänteollisuuden ja puuntyöstöteknologian toimijat joka toinen vuosi messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, Jyväskylään. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 3.-5.9.2025. PUU 2025 -messujen teemana on Puussa on ratkaisu.

Anne Kalliola

Puu materiaalina on ekologinen ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti rakennus-, huonekalu- ja sahateollisuudessa. Puurakentamisen positiivinen kehitystrendi mahdollistaa puu- ja sahateollisuuden kehittymisen vähähiilisen sekä turvallisen ja terveellisen rakentamisen suuntaan. Puuta hyödynnetään entistä enemmän korkean jalostusarvon tuotteissa ja puupohjaisilla materiaaleilla voidaan tehokkaasti korvata ympäristöä kuormittavia fossiilisia raaka-aineita.

Saha- ja levyteollisuuden prosessit ovat jo nykyisellään tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. PUU 2025 -messut esittelee puuteollisuuden ratkaisut kestävän kehityksen edistämiseen ja tuo esille uusimmat innovaatiot sekä tekniikan ja teknologian, jolla puun käyttöä voidaan edelleen tehostaa.

”PUU 2025 -messujen teeman kautta haluamme entistä vahvemmin tuoda esiin puun mahdollisuuksia kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Puu materiaalina on valtavan monikäyttöinen ja avaa mahdollisuuksia hyödyntää puuta myös uusilla tavoilla. Samalla edistetään myös suomalaisen puun kilpailukykyä”, sanoo Puumessuista vastaava myyntijohtaja Hannu Mennala.

Investoinnit uuteen teknologiaan, tuotantomenetelmiin ja innovaatioihin ovat avainasemassa teollisuuden vähähiilisessä tavoitteessa ja avaavat alan toimijoille mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvuun.

Puumessut on tehokas foorumi omien tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen esittelyyn, sillä tapahtumassa tavoittaa tuhansia puualan ammattilaisia. Messutapahtuman ehdoton etu on, että ratkaisut pääse esittelemään kattavasti paikan päällä ja keskusteluja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa syventämään heti.

Jyväskylän Messut Oy on järjestänyt Puumessuja jo yli 30 vuoden ajan. Tapahtumasta on muodostunut alan ammattilaisten tärkeä kohtaamispaikka, jossa tavataan kollegat, yhteistyökumppanit ja asiakkaat sekä päivitetään tiedot alan kehityssunnista. Osastopaikkojen ennakkovaraukset syyskuussa 2025 järjestettäville Puumessuille ovat käynnissä.

”Puumessujen yksi tärkeimmistä tehtävistä on viedä alaa eteenpäin ja tuoda esiin uusimmat teknologiat ja tuotteet sekä tulevaisuuden ratkaisut. Olemme iloisia, että yhdessä puualan järjestöjen ja yritysten kanssa olemme saaneet kehittää alan merkkitapahtumaa jo vuosikymmenten ajan”, Mennala sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Lisätietoa julkaisijasta

Jyväskylän Messut Oy vastaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan. Järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka ja yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa järjestetään noin 1000 tapahtumaa ja vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye