Aviador Kustannus

Uusi tietokirja lokkien sielunelämästä

Jaa
Kansi: Sylvi Vihma
Kansi: Sylvi Vihma

Riku Cajanderin tietokirja Lokkien maailma on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Riku Cajander on helsinkiläinen biologi ja toimittaja, joka on aiemmissa teoksissaan käsitellyt lintulajeista erityisesti vesilintuja ja kahlaajia sekä laajemmin lintujen uhanalaisuutta ja äänimaailmaa. Lokeista – itselleen henkilökohtaisesti ehdottomasti kiinnostavimmasta lintulajiryhmästä – kirjoittaessaan hän peittää suuren aukon suomalaisessa lintukirjallisuudessa. Lokkien maailma on sekä kotimaiseen että kansainväliseen tutkimustietoon nojautuva teos lokkien ominaisuuksista ja maailmasta meillä ja muualla. Se kertoo ilmaston- ja merien muutosten sekä muiden ihmisen toimien vaikutuksesta lokkien elämään.

Upeasti kuvitettu teos käsittelee myös lokkien merkitystä ihmisyhteisöjen keskellä ja innoittajana ihmisen kulttuurituotteille.

Riku Cajander on kirkkonummelainen biologi ja ympäristökysymyksiin keskittyvä toimittaja. Hänen aiemmat kirjalliset teoksensa ovat käsitelleet lintujen laulua sekä sorsien ja kahlaajien yleispiirteitä ja uhanalaisuutta. Lokkeja hän on seurannut varhaisista nuoruusvuosistaan lähtien.

CAJANDER, RIKU : Lokkien maailma
200 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523812369
Ilmestymisaika: Toukokuu 2024

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Sylvi Vihma
Kansi: Sylvi Vihma
Lataa
Riku Cajanderin kuva © Ari Haimi
Riku Cajanderin kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye