Vaasan kaupunki - Vasa stad

Talkooavustukset nyt haettavissa

Jaa

Vaasan kaupungin viherrakentamisen tiimi tarjoaa yhdistyksille ja seuroille mahdollisuuden osallistua jättipalsamin kitkentätalkoisiin ja saada tehdystä työstä talkooavustusta. Talkooavustusta myönnetään myös kaupunkiympäristön kunnostamiseksi. Hakemukset tulee toimittaa 15.5. mennessä.

Kuva: Vaasan kaupunki

Jättipalsamin kitkentä tehdään 27.5.– 26.7.2024 kaupungin omistamilta viheralueilta ja lähimetsistä. Kiinnostuneet yhdistykset ja seurat voivat ottaa yhteyttä viherrakentamisen tiimiin sähköpostitse puistot@vaasa.fi

Yhdistys voi esittää kitkettävää aluetta tai kaupungilla on valmiina esittää kohteita, joissa työtä voi suorittaa. Tarkemmat ohjeistukset annetaan työn aloittamisen yhteydessä. Yhdistyksellä pitää olla voimassa oleva talkoovakuutus. Suoritetusta talkootyöstä maksetaan kohteen suuruuden mukaan määriteltävä talkooavustus.

Avustukset kaupunkiympäristön kunnostamiseen

Viherrakentamisen tiimi myöntää avustuksia myös kaupunkiympäristön kunnostamiseen. Talkooavustuksia voivat anoa vain rekisteröidyt yhdistykset, kuten kaupunginosayhdistykset ja asukasyhdistykset.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 15.5.2023 mennessä osoitteeseen Rantamaantie 5, 65350 Vaasa. Laita kirjekuoreen merkintä ”Talkooavustukset”.

Lisätietoja: puh. +358 40 353 1848, puistot@vaasa.fi

Lisätietoa:

Avainsanat

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Motion är en rättighet för alla - Tillgänglighetsdagen ger möjlighet att bekanta sig med olika hjälpmedel för att röra på sig3.5.2024 18:50:22 EEST | Tiedote

Tillgänglighetsdagen ordnas i köpcentret Rewell torsdag 16.5 kl. 13–16. Temat för i år är anpassad motion, och under evenemanget finns en unik möjlighet att bekanta sig med och pröva på olika hjälpmedel för motion och aktiviteter i naturen. Därtill utlovas det mångsidigt med information om tillgänglighet och hur den kan främjas.

Liikunta kuuluu kaikille – Esteettömyyspäivänä mahdollisuus tutustua erilaisiin liikkumisen apuvälineisiin3.5.2024 18:44:54 EEST | Tiedote

Esteettömyyspäivää vietetään torstaina 16.5. kello 13–16 kauppakeskus Rewellissä. Tämän vuoden teemana on soveltava liikunta, ja tapahtumassa on uniikki mahdollisuus tutustua ja kokeilla erilaisia apu- ja toimintavälineitä liikuntaan ja luonnossa liikkumiseen. Tarjolla on myös monipuolisesti tietoa esteettömyydestä ja sen edistämisestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye