Uudenmaan ELY-keskus

Vantaalla Juholan silta korjataan, liikenne kiertotielle 3.6.–31.7.2024

Jaa

Juholan silta Vantaalla Luhtaanmäentiellä (tie 11430) on suljettu liikenteeltä 3.6.–31.7.2024 välisenä aikana korjaustöiden vuoksi.  Ajoneuvoliikenne ohjataan tänä aikana kiertoreitille Hämeenlinnantielle välillä Hämeenlinnantien ja Luhtaamäentien risteys - Kistolantie.

Karttakuva kiertotiestä.
Juholan sillan sijainti kartalla ja kiertotie.

Juholan silta sijaitsee Vantaalla kohdassa, missä maantie 11430 (Luhtaanmäentie) ylittää Luhtaanmäenjoen. Sillalla on käytössä yksi kaista 20.5.–3.6. ja kokonaan silta on suljettu liikenteeltä 3.6–31.7.2024 välisenä aikana, jolloin ajoneuvot ohjataan kulkemaan kiertoreittiä. Liikenne ohjataan korjaustyön ajaksi Hämeenlinnantielle (Mt 130) välillä Hämeenlinnantien ja Luhtaamäentien risteys - Kistolantie. Jalankulku- sekä pyöräliikenne ohjataan korjaustyön ajaksi Hämeenlinnantielle välillä Hämeenlinnantien ja Luhtaamäentien risteys – Luhtaanmäenkuja.

Juholan sillan korjauksen aikana Luhtaanmäentien Juholan sillan eteläpuolella olevat kaksi linja- autopysäkkiä ovat pois käytöstä.

Uudenmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) toimii kohteen rakennuttajana. Rakennuttajakonsulttina toimii WSP Finland Oy. Työn toteutuksesta vastaavana urakoitsijana toimii MPV-Infrarakenne Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Lassi-Pekka Tyni, Uudenmaan ELY-keskus, puh. 0295 029 097
Rakennuttajakonsultti Simo Kettunen, WSP Finland Oy, puh. 040 502 3147
Työmaapäällikkö Tauri Piile, MPV-Infrarakenne Oy, puh. 040 560 6016

Kuvat

Karttakuva kiertotiestä.
Juholan sillan sijainti kartalla ja kiertotie.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Mustijoen vesistövisiona elinvoimainen jokialue luonnolle ja ihmisille21.5.2024 14:45:28 EEST | Tiedote

Mustijoen valuma-alueen keskeiset toimijat työstivät joen vesistövisiota 7.5.2024 Porvoossa. Vesistövisiolla tarkoitetaan vesistön alueen toimijoiden yhteistä näkemystä siitä, minkälaista luonnon tilaa ja ihmisen toimintaympäristöä lähdetään yhteisesti tavoittelemaan. Mustijoella monien toimijoiden erilaiset intressit onnistuttiin koostamaan myönteisessä yhteishengessä yhteiseksi tahdoksi alueen kehittämiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye