Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

European Sales Competition kokoaa opiskelijat ympäri maailman kisaamaan myyntitaidoissa 22.–24.5.

Jaa

Korkeakouluopiskelijoiden kansainvälinen myyntikilpailu järjestetään jo kymmenettä kertaa. Mukana on eurooppalaisten opiskelijoiden lisäksi kilpailijoita Aasiasta ja Yhdysvalloista. 

European Sales Competition -kilpailun logo vaalealle pohjalle.

European Sales Competition järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella 22.–24.5.2024. Tänä vuonna kisaamassa on yli 80 korkeakouluopiskelijaa eri maista. Kilpailu tarjoaa korkeakoulujen myynnin opiskelijoille mahdollisuuden testata myyntitaitojaan realistisessa ympäristössä. 

Opiskelijat pääsevät osallistumaan realistisiin myyntitilanteisiin, verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja edistämään innovaatiohenkeä myynnin alalla. Yrityksille myyntikilpailu tarjoaa  ainutlaatuisen mahdollisuuden työnantajabrändäykseen, verkostoitumiseen korkeakoulujen myyntiosaajien kanssa sekä B2B-myyntityön kasvun tukemiseen Euroopassa.

Kilpailun tavoitteena on myös vahvistaa myynnin arvostusta ja tuoda esille monipuolista osaamista henkilökohtaisessa B2B-myyntityössä.

Haaga-Helian yrityskumppanit ovat suuressa roolissa kilpailun onnistumisessa. Pääyhteistyökumppani on  Management Events, joka toimii tällä hetkellä yli 10 maassa työllistäen 250 työntekijää maailmanlaajuisesti. Muita yhteistyökumppaneita ovat TeamViewer, Serious Games.Studio, Gartner, iMotions ja Lindström.

Finaalisuorituksia on mahdollista seurata Pasilan kampuksella perjantaina 24.5. klo 10–12. Media voi osallistua myös voittajien julkistustilaisuuteen perjantaina 24.5. klo 14–15. Katso tarkempi ohjelma kilpailun verkkosivulta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu, jossa koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye