Keski-Suomen ELY-keskus

Köhniön sillan parannustyöt jatkuvat tällä viikolla

Jaa

Viime vuonna aloitettu sillan peruskorjaus jatkuu päällystystöillä sekä liikuntasaumojen korjauksilla. Liikennehaittaa aiheutuu viikon 21 loppuun saakka.

Kohde sijaitsee Vesangantiellä Jyväskylän Köhniössä. Sillan alta kulkee valtatie 18, jonka liikenteeseen nyt tehtävillä toimenpiteillä ei ole vaikutusta.

Aikaisin tullut talvi esti viimeisen päällystyskerroksen tekemisen sillalle viime syksynä. Jyrsinnät tehdään torstaina 16.5. ja päällystykset perjantaina 17.5.

Päällystystöiden jälkeen korjataan liikuntasaumat kaista kerrallaan maanantaista 20.5. alkaen. Samalla sillan luiskia kunnostetaan.

Toimenpiteistä aiheutuu jonkin verran haittaa Vesangantien liikenteelle.

Köhniön siltojen korjaus on osa etukäteen suunniteltua siltojenkorjausohjelmaa. Lisätietoa keskisuomalaisista silloista ja muun muassa niiden korjaustarpeista löytyy Keski-Suomen ELY-keskuksen vuosittain päivittämästä Tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Teemu Saastamoinen
p. 0295 026 761

Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskus jakoi avustuksia vesistöjen kunnostukseen20.6.2024 08:18:55 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ELY-keskuksen ympäristövastuualue on myöntänyt vesistökunnostushankkeisiin liittyviä avustuksia tänä vuonna 10 hankkeelle. Hankkeilla pyritään parantamaan vesistöjen käyttöä ja tilaa. Avusta jaettiin yhteensä noin 396 000 €. Myönnetyt avustukset vaihtelivat 3 800 ja 250 000 euron välillä. Avustuksia myönnettiin ympäristöministeriön ja maa- ja metsätalousministeriön ELY-keskuksille osoittamien avustusmäärärahojen puitteissa.

Sinilevätilannetta seurataan aktiivisesti Keski-Suomessa – Juhannusviikon levätilanne vaikuttaa pääosin rauhalliselta19.6.2024 13:35:18 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen leväseuranta on taas käynnissä. Keski-Suomen alueella seurannassa on mukana 13 järveä. Toistaiseksi Keski-Suomen sinilevätilanne on ollut asiantuntijoiden ylläpitämissä havaintopisteissä maltillinen. Kansalaisten ilmoittamien havaintojen mukaan myös runsaita esiintymiä on kuitenkin tavattu mm. Tuomiojärvellä, Palokkajärvellä ja paikoitellen myös Päijänteellä. Pintavedet ovat tänä vuonna olleet ajankohtaan nähden poikkeuksellisen lämpimiä, mutta viime viikkojen epävakaisempi sää on kuitenkin viilentänyt vesiä lähemmäksi ajankohdalle tyypillistä tasoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye