Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Muistutus medialle: Tervetuloa kuulemaan metron parannushankkeista ja metroliikenteen muutoksista kesällä 2024

Jaa

Kaupunkiliikenne Oy ja HSL kutsuvat median edustajat kuulemaan kesällä 2024 toteutettavista metron parannushankkeista ja niiden vuoksi tapahtuvista metroliikenteen muutoksista sekä metroa korvaavasta liikenteestä 16.5. klo 9.30 alkaen.

Kuvassa metro asemalla, taustalla matkustajia.
Rautatientorin metroasema sulkeutuu 3.6. kesän ajaksi. Liikennekatkoja on myös metron Mellunmäen haaralla. Kaupunkiliikenne Oy

Tilaisuudessa kerrotaan lisätietoa Kaupunkiliikenne Oy:n toteuttamista metron parannushankkeista ja siitä, miksi ne vaativat metroliikenteen osittaista katkaisua töiden ajaksi. HSL kertoo, miten metroliikenteen muutoksiin on varauduttu korvaavan liikenteen osalta, ja mitä muita joukkoliikenteeseen vaikuttavia muutoksia kesällä 2024 on tulossa.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista vierailla Rautatientorin metroasemalla yleisölle avoimissa tiloissa ja haastatella asiantuntijoita.

Tilaisuus järjestetään torstaina 16.5. klo 9.30 alkaen Scandic Grand Central -hotellissa (Vilhonkatu 13), kokoustila Herman.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 15.5. mennessä viestinta@kaupunkiliikenne.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa metro asemalla, taustalla matkustajia.
Rautatientorin metroasema sulkeutuu 3.6. kesän ajaksi. Liikennekatkoja on myös metron Mellunmäen haaralla.
Lataa

Linkit

Me Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:ssä mahdollistamme pääkaupunkiseudun kestävän kasvun rakentamalla tulevaisuuden raideverkostokaupunkia ja pitämällä sen liikkeessä. Vastaamme joukkoliikenneinfran rakentamisesta sekä metrojunien ja raitiovaunujen liikennöinnistä, kunnossapidosta ja kehittämisestä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Järjestämme kaupunkipyöräpalvelun ja liikennöimme Suomenlinnan lauttoja tytäryhtiömme kautta. Kannamme vastuun koko toimintamme elinkaaren päästöistä ja teemme valintoja, jotka muuttavat koko alan toimintaa, koska haluamme olla kestävien kaupunkien paras liikuttaja ja kehittäjä ­­­­­­­­­­­ ̶­  nyt ja tulevaisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye