Keski-Suomen ELY-keskus

Jämsän Saalahden painaumakorjauksen viimeistelytyöt ovat alkaneet

Jaa

Valtatiellä 9 Saalahdessa, Jämsässä on toteutettu painaumakorjausta viime elokuusta lähtien. Parhaillaan kohteessa tehdään viimeistelytöitä. Kohteen töiden on määrä valmistua viikolla 21. 

Kaksi tietyöntekijää ja asfalttikoneita töissä.
Kuvan lähde: Keski-Suomen ELY-keskus

Viime syksynä kohteessa tehtiin massanvaihto, jossa vanhat rakenteet korvattiin kevytsoralla rakenteiden keventämiseksi.  Nyt kohteeseen on saatu tehtyä viimeinen päällystekerros, jota ei aikaisen talven vuoksi pystytty syksyllä tekemään.

Kohteessa tehdään tämän ja ensi viikon ajan viimeistelytöitä, kuten ajoratamaalauksia. Tämän lisäksi tiealueen kuivatusojia ja luiskia viimeistellään sekä kunnostetaan. Työt voivat ulottua myös ajoradalle ja näin ollen saattavat ajoittain haitata liikennettä.

Korjaustyö parantaa liikkumismukavuutta kohteessa eikä viimekesäistä nopeuden laskua alueella enää tarvita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen logo tekstillä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskus jakoi avustuksia vesistöjen kunnostukseen20.6.2024 08:18:55 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ELY-keskuksen ympäristövastuualue on myöntänyt vesistökunnostushankkeisiin liittyviä avustuksia tänä vuonna 10 hankkeelle. Hankkeilla pyritään parantamaan vesistöjen käyttöä ja tilaa. Avusta jaettiin yhteensä noin 396 000 €. Myönnetyt avustukset vaihtelivat 3 800 ja 250 000 euron välillä. Avustuksia myönnettiin ympäristöministeriön ja maa- ja metsätalousministeriön ELY-keskuksille osoittamien avustusmäärärahojen puitteissa.

Sinilevätilannetta seurataan aktiivisesti Keski-Suomessa – Juhannusviikon levätilanne vaikuttaa pääosin rauhalliselta19.6.2024 13:35:18 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen leväseuranta on taas käynnissä. Keski-Suomen alueella seurannassa on mukana 13 järveä. Toistaiseksi Keski-Suomen sinilevätilanne on ollut asiantuntijoiden ylläpitämissä havaintopisteissä maltillinen. Kansalaisten ilmoittamien havaintojen mukaan myös runsaita esiintymiä on kuitenkin tavattu mm. Tuomiojärvellä, Palokkajärvellä ja paikoitellen myös Päijänteellä. Pintavedet ovat tänä vuonna olleet ajankohtaan nähden poikkeuksellisen lämpimiä, mutta viime viikkojen epävakaisempi sää on kuitenkin viilentänyt vesiä lähemmäksi ajankohdalle tyypillistä tasoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye