Varsinais-Suomen ELY-keskus

Päällystystöitä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Jaa

Viikon 21 aikana päällystystöitä tehdään Harjavallassa kantatiellä 43 ja pienemmillä yhdysteillä Loimaalla, Salossa ja Maskussa. Lisäksi tehdään päällystystöitä valmistelevia töitä erinäisissä kohteissa Ruskolla ja Maskussa.

Päällystyskone.

Viikon 21 päällystyskohteena olevat tiet:

  • Kantatie 43 välillä Eurakoski − Sievari, Eura/Harjavalta, työt jatkuvat
  • Yhdystie 12627, Ristimäenkulma, Loimaa, työt jatkuvat
  • Yhdystie 2404, välillä Kuusjoenperä−Kanunki, Salo, työt jatkuvat
  • Yhdystie 12418 Masku Ruskallio
  • Kevyen liikenteen väylä 70259 Lavia

Valmistelevia töitä tehdään seuraaville teillä:

  • Yhdystie 2012 välillä Kuninkoja–Rusko
  • Yhdystie 12409 Masku Kurittula
  • Yhdystie 12140 Masku Halisoja

Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Töiden aikana ajoradan toinen ajokaista joudutaan sulkemaan liikenteeltä, ja liikenteen käytössä on yksi ajokaista. Liikenne pysäytetään työkohteissa kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulua, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan ajoradan ollessa kuiva.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa sekä varautumista mahdollisiin viivästyksiin.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Peab Industri Oy.

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen ELY-keskus: päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 0295 022 777 ja tienpidon asiantuntija Hanna Skants, p. 0295 022 824
  • Peab Industri Oy: projektipäällikkö Juha Seppä, p. 040 722 1799

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Rävsundsbrons rörelser har ökat eftersom begränsningarna av den tunga trafiken inte alltid följts10.6.2024 09:04:28 EEST | Tiedote

NTM-centralen uppmanar den tunga trafikens förare att följa de trafikbegränsningar som fastställts för Rävsundsbron. Brons rörelser har återigen ökat och det har framgått att orsaken är att trafikbegränsningarna inte alltid följts. Det har observerats att tunga fordon mötts och kört efter varandra utan tillräckligt avstånd på bron. Situationen är oroväckande, eftersom varje sådan händelse ökar risken för att skadorna på bron förvärras. Om brons skick försämras blir NTM-centralen tvungen att införa ytterligare trafikbegränsningar. Sådana skulle oundvikligen medföra betydande olägenheter och merkostnader för tunga transporter och för näringslivet.

Kirjalansalmen sillan liikkeet ovat lisääntyneet, koska raskaan liikenteen rajoituksia ei ole aina noudatettu10.6.2024 09:04:28 EEST | Tiedote

ELY-keskus vetoaa raskaan liikenteen kuljettajiin noudattamaan Kirjalansalmen sillalle asetettuja liikennerajoituksia. Sillan liikkeet ovat jälleen lisääntyneet ja niiden syyksi on selvinnyt, ettei liikennerajoituksia ole aina noudatettu. Sillalla on havaittu raskaiden ajoneuvojen kohtaamisia sekä peräkkäin ajamista ilman riittävää etäisyyttä. Tilanne on huolestuttava, sillä jokainen tapaus lisää riskiä sillan vaurioitumisen pahanemiselle. Mikäli sillan kunto heikkenee, ELY-keskus joutuu asettamaan lisää liikenteen rajoituksia. Niistä aiheutuisi väistämättä merkittäviä haittoja ja lisäkustannuksia raskaille kuljetuksille ja elinkeinoelämälle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye