Veikkaus Oy

Loton potti hyppää 3 miljoonaan euroon

Jaa

Lauantain arvonnassa ei löytynyt seitsemää oikeaa numeroa yhdestäkään kupongista, joten ensi lauantaina Lotossa on tarjolla 3 miljoonan euron päävoitto.

Kuvassa Loton tammikuussa 2023 käyttöön otettu studio ja lottokone.
Kuvassa Loton tammikuussa 2023 käyttöön otettu studio ja lottokone.

Loton tämän illan oikea rivi on 4, 12, 14, 23, 35, 37 ja 39 sekä lisänumero 36. Plusnumeroksi arvottiin 14.

Kierroksen suurin voitto osui yhdelle 6+1-tulokselle. 128 337 euron suuruinen voitto lähti nokialaiselle nettipelaajalle. Voittaja saa voittonsa suoraan pankkitililleen

Lauantai-Jokerin voittorivi on 8 9 1 6 1 5 1. Arvonnassa löytyi kolme kappaletta 6 oikein -tuloksia, joista kaksi oli pelattu onnistuneesti tuplattuna. Voitto-osuudet näissä ovat 20 000 ja 40 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Lontoo 75. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon yhdeksän kappaletta.

Lottovoittajia löytyy kaikkialta Suomesta, joten Lotto on koko kansan peli. Lottolähetysten inserttisarjassa tarkastellaan eri maakuntien onnekkuutta Loton päävoittojen suhteen. Tänään arvontalähetyksessä esittelyvuorossa oli Varsinais-Suomen kuntaonnekkuus.

Katso kaikki tulokset ja voitonjako

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Kuvassa Loton tammikuussa 2023 käyttöön otettu studio ja lottokone.
Kuvassa Loton tammikuussa 2023 käyttöön otettu studio ja lottokone.
Lataa

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye