Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Kannelmäen terveysasema uudessa osoitteessa 24.5. alkaen – mediatilaisuus 23.5. klo 13

Jaa

Kannelmäen terveysasema palvelee perjantaista 24.5.2024 alkaen Kannelmäen aseman vieressä osoitteessa Kaustisenpolku 6A. Vanha terveysasema Laulukujalla on auki 23.5. klo 16 asti.

Kannelmäen terveysasema tarjoaa uudessa osoitteessa samat terveyspalvelut kuin aiemmin. Palvelut tuottaa jatkossa Mehiläinen ja terveysasemalla palvelee Mehiläisen henkilökunta. Asiakkaat pysyvät edelleen Helsingin terveysasemien asiakkaina. Terveysaseman puhelinnumero ei muutu. 

”Haluamme taata Kannelmäen terveysaseman asiakkaille terveyspalvelut katkeamattomasti ja häiriöttä, vaikka palveluntuottaja vaihtuukin”, toteaa terveysasemien Timo Lukkarinen.

”Asiakkaiden ei tarvitse muutoksen vuoksi ottaa yhteyttä Kannelmäen terveysasemalle. Kun asiakkaalla seuraavan kerran syntyy tarvetta palveluille, hän voi ottaa yhteyttä aiempaan tapaan. Mikäli ilmenee tarvetta asioida toimipisteessä, täytyy vain muistaa, että paikka poikkeaa aiemmasta”, Lukkarinen täydentää.

”Jatkamme edelleen aktiivisesti Helsingin terveysasemien kehittämistä. Yhteistyö yksityisten palveluntuottajien kanssa antaa meille mahdollisuuksia oppia uutta ja parantaa omaa toimintaa”, kertoo Helsingin terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen.     

”Uskon, että yhteistyö Mehiläisen kanssa lähtee myös Kannelmäessä hyvin käyntiin. Teemme yhteistyötä jo Ruoholahden terveysasemalla”, Turpeinen jatkaa.  

Sopimuskausi Kannelmäen terveysasemalla Mehiläisen kanssa päättyy 23.5.2028. Helsinki voi halutessaan jatkaa sopimusta yhden tai kahden vuoden optiokaudella ilman tarjouskilpailua.

“Yksi Mehiläisen keskeisistä tehtävistä on kehittää sote-palveluja laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen suuntaan. Pyrimme kaikin keinoin vastaamaan Kannelmäen asukkaiden terveydenhuollon tarpeisiin”, Kannelmäen terveysaseman vastaava lääkäri Henri Ärölä toteaa.

“Arvostamme suuresti Mehiläiseen osoitettua luottamusta ja odotamme innolla, että saamme tehdä yhteistyötä Helsingin kaupungin ja alueen väestön kanssa tulevina vuosina. Yhdessä voimme rakentaa terveempää tulevaisuutta kaikille”, sanoo Mehiläisen perusterveydenhuollosta vastaava liiketoimintajohtaja Joonas Turunen.

Helsingin kaupunki joutui purkamaan sopimuksen edellisen palveluntuottajan kanssa sopimusteknisistä syistä toukokuussa 2023. Uusi kilpailutus käynnistettiin viime syksynä. Uusi palveluntuottaja valittiin vuoden vaihteen jälkeen tänä keväänä.  

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin ja keskustelemaan terveyspalveluista

Kutsumme median edustajat tutustumaan Kannelmäen terveysaseman uusiin tiloihin Kaustisenpolulle ja keskustelemaan Kannelmäen ja Helsingin terveysasemapalveluista torstaina 23.5. klo 13.

Paikalla on Helsingin kaupungilta terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen ja terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen sekä Mehiläisestä liiketoimintajohtaja Joonas Turunen ja johtava lääkäri Henri Ärölä.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Helsingin kaupunki

Mehiläinen

**

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella

Toinen linja 4A

PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)

www.hel.fi/sotepe

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye