HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 21.5.2024

Jaa

HSL:n hallitus kokoontui 21. toukokuuta 2024 ja teki päätökset seuraavista asioista.

Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2023

Hallitus päätti merkitä tiedoksi tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen ja valmistella syysyhtymäkokoukselle lausunnon arviointikertomuksessa esitetyistä toimenpiteistä.

Linkki kokousasiaan

Metroliikenteen liikennöintisopimuksen jatkosopimuksen solmiminen

Hallitus päätti jatkaa metron liikennöintisopimusta Helsingin kaupungin liikennelaitoksen kanssa 7,5 vuodella 1.1.2025 alkaen.
  
Linkki kokousasiaan

Ajoneuvoreitittimien hankinta linja-auto- ja kiskokalustoon

Hallitus päätti valita ajoneuvoreitittimien toimittajaksi Cinia Oy:n.

Linkki kokousasiaan

Microsoft Unified Enterprise -tukipalvelusopimuksen hankinta

Hallitus päätti hankkia Microsoft Unifies Enterprisen – tukipalvelusopimuksen yhteensä neljäksi vuodeksi ajalle 22.5.2024-21.5.2028.

Linkki kokousasiaan

Yhteyshenkilöt

Vesa Silfver

vs. toimitusjohtaja 

p. 09 4766 4040

Helsingin seudun liikenne HSL vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta, tilaamisesta ja lipuista sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on noin 400 työntekijää. Vuonna 2023 HSL:n toimintakulut olivat 830 miljoonaa euroa ja toimintatuotot 876 miljoonaa euroa. HSL:n liikennevälineiden kyytiin noustiin vuoden 2023 aikana 344 miljoonaa kertaa, mikä on suurin osa Suomen joukkoliikennematkoista.
Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Infopaketti kesän metron poikkeuksista julkaistu – näin liikenne kulkee kesällä7.5.2024 08:42:19 EEST | Tiedote

Metroliikenteessä on poikkeuksia kesällä 2024 sekä keskustassa että Itäkeskuksen ja Mellunmäen välillä. 3.6. alkaen metro ei kulje keskustan läpi, kun Rautatientorin metroasema on kiinni 3.6.–1.9. Mellunmäen asema on kiinni 3.6.-8.9., ja myös Myllypuron ja Kontulan asemat ovat osan kesästä suljettuina. Järjestämme poikkeusten aikana korvaavaa bussi- ja ratikkaliikennettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye