Suomen riistakeskus

Itämerennorpan saaliskiintiö on täynnä

Jaa

Itämerennorpan metsästys Perämeren-Merenkurkun alueella on päättynyt.

Suomen riistakeskus on määrännyt torstaina 23.5. itämerennorpan metsästyksen lopetettavaksi Perämeren-Merenkurkun kannanhoitoalueella koska maa- ja metsätalousministeriön asetuksen mukainen alueellinen kiintiö, 375 itämerennorppaa, on saatu saaliiksi.

Määräys Perämerellä tapahtuvan itämerennorpan metsästyksen lopettamisesta on riistakeskuksen verkkosivuilla: Itämerennorpan metsästys Perämerellä on päättynyt (riista.fi).

Koska itämerennorpalle ei ole ollut kiintiöitä metsästysvuodelle 2023–2024 lainkaan Lounais-Suomen tai Suomenlahden kannanhoitoalueilla, alueellisen kiintiön nojalla sallittu itämerennorpan metsästys on näin ollen päättynyt tämän metsästysvuoden osalta koko maassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Suomen riistakeskus on itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, joka edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen riistakeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye