Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Tänään klo 9–11 Terve Eurooppa – Terveydentekijöiden suuri eurovaalipaneeli Lääkäritalolla

Jaa

Lääkäriliitto ja Tehy järjestävät tänään (27.5. kello 9–11) eurovaalipaneelin, johon osallistuu tunnettuja vaikuttajia. Paneeli striimataan, joten tilaisuutta voi seurata etänä.Tiedotusvälineiden edustajat ovat myös tervetulleita paikalle seuraamaan keskustelua Euroopan unionin vaikutusmahdollisuuksista sosiaali- ja terveysasioihin.

Terve Eurooppa -paneelissa puolueiden europarlamenttiehdokkaat kertovat näkemyksistään unionista terveyspoliittisena vaikuttajana.  
 
Millaisia päätöksiä Euroopan unioni tekee terveyspolitiikassa? Miten päätökset vaikuttavat elämäämme? Voivatko europarlamentaarikot edistää terveyttä Euroopassa?

Panelisteihin on tullut aiemmin ilmoitettuun kokoonpanoon muutoksia, alla osallistujat:
 
Li Andersson (vas.), Petri Honkonen (kesk.), Suna Kymäläinen (sd.), Rosa Meriläinen (vihr.) ja Sirpa Pietikäinen (kok.). Paneelin juontaa toimittaja Maria Nykänen.  
 
Alustuksen Euroopan unionin haasteista ja yksittäisen europarlamentaarikon vaikutusmahdollisuuksista unionia ja Suomea koskevissa asioissa pitää Jyrki Katainen, joka toimii Nordea-konsernin yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana.  Aiemmin hän on toiminut mm. EU-komissaarina, Suomen pääministerinä ja valtiovarainministerinä. Lisäksi Katainen on toiminut Kokoomuksen puheenjohtajana ja kansanedustajana.  
 
Paneelia voi seurata etänä linkistä:   
https://enchant.fi/laakariliitto-live/terve-eurooppa 

Tilaisuus myös tallennetaan, joten se on jälkikäteen katsottavissa.  

Paneelia voi tulla seuraamaan paikanpäälle Lääkäriliiton tiloihin, Arvonsaliin (Mäkelänkatu 2, sisääntulokerros).

Sosiaalisessa mediassa paneelista käytetään tunnusta #TerveEurooppa.   

Tervetuloa mukaan seuraamaan terveyden tekijöiden vaalipaneelia!
 
Lääkäriliitto on lääkäreiden edunvalvontaa hoitava järjestö. 
Tehy on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö – yli 160 000 jäsenen yhteisö ja edunvalvoja.  


Lisätietoja:  

 
Lääkäriliiton viestintäjohtaja Lauri Korkeaoja, puh 044 0788 282, lauri.korkeaoja@laakariliitto.fi Tehyn tiedottaja Jaana Reijonaho, puh 040 356 8409, jaana.reijonaho@tehy.fi 

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye