Power Finland Oy

Kutsu: Power avaa medialle ovet uuteen Tammiston lippulaivamyymälään ja yrityskulttuuriin

Jaa

Kutsumme median tutustumaan ennakkoon kodinelektroniikkaketju Powerin uuteen lippulaivamyymälään Vantaan Tammistoon 30.5.2024.

Tervetuloa tutustumaan Powerin uuteen lippulaivamyymälään ennakkoon ennen avajaisia. Kierroksella toimitusjohtajan kanssa pääset kuulemaan: 
- Kodinelektroniikan markkinaodotukset, Powerin kasvuodotukset 2024 ja mahdollisuus esittää kysymyksiä
- Kierros Power+ -konseptin elämysmyymälässä: valtava valikoima vaihtoehtoja, elämykselliset esillepanot ja tuotteiden testaamismahdollisuus tekevät oikeiden tuotteiden valitsemisesta asiakkaalle helppoa. Myymälä tuo lähes nettikauppavalikoiman verran tuotteita testattavaksi: mm. 30 robotti-imuria, yli 100 televisiota, lähes 300 kuuloketta, lähes 100 kannettavaa tietokonetta, 80 pesukonetta.
- Kierros uusiin toimistotiloihin: Powerin strategian mukaisesti pääkonttori sijaitsee myymälän yhteydessä, jotta yhteys asiakasrajapintaan säilyy myös taustatoiminnoissa, joissa meillä työskentelee 60 henkilöä.
- Powerin kasvutarinat: Powerilla on tyypillistä, että ihmiset etenevät positioihin talon sisältä. Mm. toimitusjohtajan ura alkoi vuokratyöntekijänä ja talossamme on monta samankaltaista tarinaa.
- Kehitämme parhaillaan työntekijäkokemusta ja työnantajamielikuvaa: haluamme rekrytoida ja pitää alan parhaat osaajat, jotta voimme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen. Tavoittelemme alalle lisää naisia.
- Mitä odotamme avajaisilta: kävijämääräodotus avajaisviikonlopulle 5.6.–9.6. on yli 10 000 ihmistä. Avaamme myymälän huvipuistoteemalla, vaikuttajien tähdittämällä ohjelmalla ja huipputarjouksilla.

Pääset tutustumaan myymälään ennakkoon torstaina 30.5.2024 sinulle sopivana aikana klo 9–16 välillä. 
Vastaathan kutsuun ti 28.5.2024 mennessä ja kerrot aikatoiveesi. Tee ilmoittautuminen osoitteeseen: juha-mikko.saviluoto@power.fi

Power Tammisto avataan 5.6.2024 ja avajaiset kestävät 9.6. asti. 

Ystävällisin terveisin,
Power Finland Oy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye