Kesä 2024: asiantuntijoita kesän juttuaiheisiin Jyväskylän yliopistosta

Jaa

Toimittaja – kaipaatko kesäjuttusi tueksi tieteellistä näkökulmaa tai vinkkejä kiinnostaviin kesäaiheisiin? Moni asiantuntijoistamme tarkastelee kesän ilmiöitä työkseen. Heidät tavoitat taustoittamaan kesän tuomia juttuaiheita.

Yliopiston viestintäyksikkö palvelee koko kesän: etsimme asiantuntijoita taustoittamaan ajankohtaisia juttuaiheita.
Yliopiston viestintäyksikkö palvelee koko kesän: etsimme asiantuntijoita taustoittamaan ajankohtaisia juttuaiheita. Jyväskylän yliopisto Jyväskylän yliopisto

Tarjolla on monta luonnon ja ympäristöasioiden tuntijaa. Kysyä voit myös europarlamenttivaaleista, informaatiovaikuttamisesta tai maanpuolustuksesta. Listalta löydät ihmissuhteiden, liikenneturvallisuuden ja tekoälyn osaajat.

Kesä laittaa liikkumaan: jalkapallon, yleisurheilun ja urheiluvammojen asiantuntijat ovat valmiina vastaamaan. Lasten ja nuorten liikkumisesta ja liikkumaan kannustamisesta on paljon tutkittua tietoa, kannattaa kysyä.

Yliopiston viestintäyksikkö palvelee koko kesän osoitteessa viestinta@jyu.fi, etsimme sinulle mielellämme myös muiden alojen asiantuntijoita. 

Aurinkoista ja tuotteliasta kesää!

Kesän aiheiden asiantuntijoita löydät verkkosivuilta.

Lisätietoja:
Liisa Harjula
viestintäpäällikkö
viestinta@jyu.fi
040 805 4403

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye