Österbottens välfärdsområde – Pohjanmaan hyvinvointialue

Liikuntaa, kasvatusta ja kotikuntoutusta – uusi Kotikäynti on ilmestynyt

Jaa

Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakaslehti Kotikäynti tarjoaa tuttuun tapaan monipuolisen kattauksen lukijoiden toiveaiheita ja kurkistuksen työntekijöidemme arkeen. Lehti jaetaan alueemme kotitalouksiin keskiviikkona 29. toukokuuta.

Kaksi Kotikäynti-lehteä kukkien keskellä.

Tällä kertaa lähdimme kotikäynnille kotikuntoutuksen kanssa, perehdyimme lukijoiden toiveaiheisiin uniapneaan sekä nivelrikkoon ja kysyimme psykologilta vinkkejä teini-ikäisten vanhemmille. Lehdestä löytyy tuttuun tapaan tärkeimmät yhteystietomme.

Voit tutustua lehteen paperiversion lisäksi verkkosivuillamme. Julkaisemme lehden saavutettavan näköisversion PDF-tiedostona, joten lukeminen onnistuu ruudunlukuohjelmankin avulla. Julkaisemme myös osan jutuista yksittäisinä verkkoartikkeleina.

Verkkosivuiltamme löydät palautelomakkeen. Täyttämällä lomakkeen voit kertoa meille mielipiteesi lehdestä ja jättää aihetoiveita seuraavaa lehteä varten. Palautteen voi antaa nimettömänä, mutta yhteystietosi jättämällä osallistut jumppakuminauhan arvontaan.

Jos et saanut lehteä, voit ottaa yhteyttä viestintäyksikköömme, viestinta@ovph.fi. Keräämme tietoa mahdollisista jakelupuutteista. Kotikäynti on julkinen tiedote, joka jaetaan myös niihin kotitalouksiin, jotka kieltävät mainosjakelun.

Yhteyshenkilöt

Kommunikationsenheten - Viestintäyksikkö

Vi betjänar media mån-fre kl. 9–15. Ta kontakt så svarar vi så fort som möjligt. Palvelemme mediaa ma-pe klo 9-15. Ota yhteyttä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

kommunikation@ovph.fi

Välkommen till Österbottens välfärdsområde! Vi anordnar social- och hälsovårdstjänster samt räddningsväsendets tjänster i Österbotten. I Vårt område bor cirka 176 000 invånare och vi har över 8000 anställda. Vi jobbar från människa till människa.

Tervetuloa Pohjanmaan hyvinvointialueelle! Järjestämme sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjanmaalla. Alueellamme asuu noin 176 000 asukasta ja meillä on yli 8000 työntekijää. Työskentelemme ihmiseltä ihmiselle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Österbottens välfärdsområde – Pohjanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye