Saariston majoitustarjonta uudistuu

Jaa

Euroopan suurimman yhtenäisen erämaan, 41 000 saaresta koostuvan Saaristomeren majoitustarjontaan on saatu kaivattua lisäystä. Suomen parhaana matkailukohteenakin palkittu Naantalin Herrankukkaro on avannut aiemmin pääsääntöisesti kokouksiin ja koulutuksiin tarkoitetun toimintansa nyt kesäaikaan myös yksityisille luonnon monimuotoisuutta arvostaville vierailleen.

Herrankukkarossa voi majoittua telkänpöntössä.
Herrankukkarossa voi majoittua telkänpöntössä.

Yrityksen perustajan ja kiireapulaisen Pentti-Oskari Kankaan mukaan yritykset ja myös julkishallinto viettävät juhannuksesta eteenpäin kesälomia aina elokuulle asti, jolloin kokouksille tulee luonnollinen tauko. 

- Olemme huomanneet, että yritysryhmiä ja yksittäisiä vieraita pitää palvella selkeästi eri aikoina. Olemme jo parin vuoden ajan järjestäneet kuukausittain varta vasten siihen tarkoitukseen erilaisia teematilaisuuksia erikseen, yksityisille asiakkaille, etukäteen varattuna. Savusaunatapahtumia, majoitus- ja perheviikonloppuja sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä retriittejä. Tiettävästi myös ainoana maailmassa savusaunajoogaa maailman suurimmassa maasavusaunassa, jonne mahtuu kerrallaan puolisensataa joogaajaa, kertoo Kangas.

- Edelleenkään emme tarjoa yksittäin ravintola- ja saunapalveluja muutoin, kuin etukäteen varattuina päivinä. Tänä kesänä avaamme yksittäisille vieraillemme muun muassa juhannustapahtuman majoituksineen, ravintola- ja aktiviteettipalveluineen. Koko heinäkuu on pyhitetty niin ikään saaristossa kesälomaa viettäville. Vastikään Finnish Travel Galassa vastaanotettu palkinto Suomen parhaasta majoituskohteesta on seurausta toisenlaisesta majoitustarjonnastamme, kuten saunallisista  luksuslinnunpöntöistä, jatkaa Kangas. 

Majoittuvilla perheillä on mahdollisuus nauttia saaristoluonnosta myös aktiviteettien parissa. Tarjolla on soutua, maastopyöräilyä, frisbeegolfia, ongintaa ja vanhanajan pihaleikkejä. Uutena palveluna varsinkin ulkomaalaisia kiinnostava pelastuspukukelluntaa.

-Turun ja Saariston kesä on perinteisesti hyvin vilkas – toivotamme lämmöllä tervetulleeksi uuden elämykselliset majoitus- ja kesälomapalvelut myös kuluttaja-asiakkaille. Herrankukkaro on unohtumaton kokemus Saaristoon matkaaville kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille, kertoo maakunnan matkailuasioista vastaavan Visit Turku Archipelagon toimitusjohtaja, Kristiina Kukkohovi.

- Vastuullinen matkailu kauniin saaristoluonnon kainalossa on tulevaisuudessa yhä enemmän ihmisiä kiinnostava vapaa-ajan käytön muoto, kertoo Kangas.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Herrankukkarossa voi majoittua telkänpöntössä.
Herrankukkarossa voi majoittua telkänpöntössä.
Lataa
Majoituskohteista avautuvat upeat maisemat ympäröivään saaristoon
Majoituskohteista avautuvat upeat maisemat ympäröivään saaristoon
Lataa

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Herrankukkaro Oy

Herrankukkaro laajentaa saaristopalvelujaan18.1.2023 12:22:24 EET | Tiedote

Koronan aiheuttaman palvelutauon aikana naantalilainen Saaristomeren yksi kärkituotteista, Rymättylän Airismaalla sijaitseva kokous- ja virkistyskeskus ei jäänyt tuleen makaamaan. Tauon aikana toteutettiin laaja palvelukapasiteetin laajennus. Majoituspaikkoja tuli lisää puolisen sataa. Mukana myös varsinkin ulkomaalaisia viehättäneet Telkänpönttökylä. Majoituspaikkoja on nyt 150 vieraalle, mutta erityisjärjestelyin kapasiteetti voidaan nostaa 250 petiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye