SDP

Enni Saikkonen SDP:n uudeksi viestintäpäälliköksi

Jaa

SDP:n uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu Enni Saikkonen. Hän aloittaa tehtävässään 19.8.

Saikkosella on monipuolinen kokemus viestinnästä eri sektoreilta. Hän on työskennellyt muun muassa eri ministeriöissä, viestintätoimisto Tekirissä ja järjestösektorilla. Koulutukseltaan Saikkonen on yhteiskuntatieteiden maisteri. 

– Olen todella innoissani päästessäni tekemään ja kehittämään SDP:n viestintää. Puolueen viestintätiimi on tehnyt erittäin hyvää työtä, joten on ilo hypätä tiimiin mukaan. Poliittisella kentällä ja yleisesti yhteiskunnassa tapahtuu nyt todella paljon, joten tarve selkeälle, informatiiviselle ja laadukkaalle viestinnälle on suurta, Enni Saikkonen tiivistää.

Viestintäpäällikkö vastaa puolueen viestinnän ja mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä johtaa puoluetoimiston viestintäosastoa. Viestintäpäällikkö kuuluu puoluetoimiston johtoryhmään.

– Olen hyvin tyytyväinen saadessamme Ennin SDP:n vahvuuteen johtamaan puolueen viestintää. Ennin monipuolinen kokemustausta erilaisista viestinnän tehtävistä valtionhallinnosta, järjestöistä ja yksityiseltä sektorilta antaa erinomaiset valmiudet menestyä tehtävässä, SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi toteaa.

Yhteyshenkilöt

SDP

Siltasaarenkatu 18-20 C

00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)

https://www.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi: Kokoomus on käymässä seuraavaksi sunnuntailisien kimppuun15.6.2024 15:53:52 EEST | Tiedote

Kokoomus hyväksyi puoluekokouksessaan linjakseen sen, että sunnuntailisät eivät olisi enää turvattu lakisääteisesti, vaan ne vietäisiin paikallisen sopimisen piiriin. Kokoomus ajaa hallituksessa paikallisen sopimisen heikentämistä ja sen jälkeen haluaa siirtää työntekijöiden toimeentulon kannalta merkittävän sunnuntailisän paikallisesti sovittavaksi.

Tiedoksi medialle: SDP:n puoluejohto kampanjoi perjantaina ja lauantaina6.6.2024 10:03:05 EEST | Tiedote

Arvoisa median edustaja, SDP:n puoluejohto kampanjoi tulevana perjantaina ja lauantaina ennen sunnuntain vaalipäivää. Alla eurovaalikiertueen tapahtumat puoluejohdon osalta. Kaikki tapahtumat lisätietoineen löytyvät verkkosivuiltamme: https://www.sdp.fi/tapahtumat/ Perjantai 7.6. Puheenjohtaja Antti Lindtman Kouvola, kauppakeskus Hansa klo 15.30 Lappeenranta, Satamatori klo 17.15 Puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi Mänttä-Vilppula, Mäntän tori klo 10 Virrat, Kirppis Virrat (os. Virtaintie 32) klo 12 Orivesi, S-marketin edusta (os. Keskustie 36) klo 14 Tampere, keskustorin vaalimökki klo 16 Lauantai 8.6. Puheenjohtaja Antti Lindtman Vantaa, Myyrmäen Paalutori klo 10 Helsinki, Kampin Narinkkatori klo 11.30 ja Vuosaaren Mosaiikkitori klo 12.30 Orimattila, Orimattilan kesämarkkinat (os. Erkontie 16) klo 14 Lahti, Lahden kauppatori klo 15 Puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi Lahti, Lahden satama klo 10, Mukkulan ostari klo 10.45 ja Liipolan ostari klo 11.30 Varapuheenjohtaja Nasima Razmyar Van

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye