Aviador Kustannus

Esikoisrunokokoelma nähdyksi tulemisen tarpeesta

Jaa

Milla Enrothin esikoisrunokokoelman Kerro minut runot ovat herkkiä ja voimakkaita. Ne kuvaavat nuoren naisen kasvua ja pyrkimyksiä itsensä hahmottamiseen rakkaudenkaipuun ja näkymättömyyden tunteiden keskellä.

Kansi: Nina Aitta
Kansi: Nina Aitta

Milla Enrothin runokokoelma Kerro minut on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Meri velloo vatsassa ja pilvilinnat oksennetaan lastenhuoneen lattialle. Isä on merimies, joka paijaa illalla päätä ja katoaa ulapan taakse. Aikuinen puhuja hapuilee rantaviivojaan ja haparoi rakkaudessa, jonka toivoisi tekevän hänet vihdoin näkyväksi. Lapsuus ja nykyhetki ovat teoksessa samanaikaisesti läsnä, kun muistot ja kokemukset lapsuudesta kuohuvat aallokkona puhujan sisällä.

Kerro minut on herkkä ja voimakas esikoisrunokokoelma, joka kuvaa nuoren naisen kasvua sekä tarvetta tulla nähdyksi. Se on kuvaus traumasta, näkymättömyydestä, rakkaudenkaipuusta sekä itsensä hahmottamisesta.

Milla Enroth (s. 1985) on espoolainen kirjoittaja, joka kirjoittaa runoja, tarinoita lapsille sekä näytelmiä harrastajateattereihin. Enrothin kirjoittamia näytelmiä on esitetty Vantaan Näyttämöllä sekä Teatteri Tilkkutäkissä. Kerro minut on Enrothin esikoisteos, jonka runot ovat syntyneet kirjoittajan nuoruudessa. Runokokoelma on hyvin henkilökohtainen tarina menneisyyden traumoista, niistä eheytymisestä ja voimaantumisesta.

ENROTH, MILLA : Kerro minut
72 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523812567
Ilmestymisaika: Toukokuu 2024

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Nina Aitta
Kansi: Nina Aitta
Lataa
Milla Enrothin kuva © Ari Haimi
Milla Enrothin kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Kuvataidenäyttely Fleeting Moments tuo esiin kahden kiinalaistaustaisen kuvataiteilijan maalauksia Helsingin A+ Galleryyn28.6.2024 11:00:00 EEST | Tiedote

Rain Linin kuratoimassa näyttelyssä Fleeting moments on esillä kiinalaistaustaisten Wu Xiao Yanin ja Bao Si Yinin maalauksia. Näyttely on esillä A+ Galleryssa (Capellan Puistotie 19, Helsinki) 29.6.–3.7.2024. Näyttelyn avajaisia vietetään lauantaina 29.6. klo 16–18. Näyttelyn kuratoija Rain Lin on itsekin kuvataiteilija ja kertoo perustaneensa ensimmäisen galleriansa Suomeen vuonna 2016. Seuraavaksi avautuva näyttely Fleeting Moments on Linille henkilökohtainen: kuvataiteilijat Wu Xiao Yan ja Bao Si Yi ovat hänen ystäviään Kiinan vuosilta. "Heidän taiteessaan on tiettyä moderniutta. Lisäksi näyttelyn myötä Länsi ja Aasia kohtaavat. Minulle on tärkeää olla edistämässä kulttuurienvälistä vuorovaikutusta, ja tuon kulttuuritaustani ansiosta uuden kerroksen suomalaiselle taidekentälle", Lin kuvailee. Kuvataiteilija Bao Si Yin opiskelee lasimuotoilua Rhode Island School of Designissa Yhdysvalloissa. Hänellä on läheinen suhde teoksistaan välittyvään synestesiaan: "Minulla oli lapsena kyky tun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye