Gigantti

Gigantin pääkonttorin muutosneuvottelut päätökseen

Jaa

Gigantti Oy:n pääkonttorin muutosneuvottelujen lopputuloksena toimintoja uudelleenorganisoidaan ja tehostetaan.

Gigantti Oy käynnisti 6.5.2024 muutosneuvottelut, joiden tarkoituksena oli sopeuttaa yhtiön toimintaa kriittisesti muuttuneisiin olosuhteisiin, ja tehdä toimenpiteitä kannattavuuden sekä kilpailukyvyn edistämiseksi. Muutosneuvotteluiden piirissä oli 40 pääkonttorin työntekijää. 

21.5.2024 päättyneiden muutosneuvottelujen lopputuloksena 6 Gigantin työntekijän työsuhde päättyy. Muutosneuvottelujen lopputulos ei sisällä yhtään työsuhteen irtisanomista. 

Muutosneuvottelujen merkittävin toiminnallinen muutos liittyy uuteen yhteispohjoismaiseen työskentelymalliin, johon Elkjøp-konserni siirtyy. 

Yhteyshenkilöt

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gigantti

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat tietokoneita Ukrainaan ja haastavat yritykset mukaan auttamaan2.7.2024 13:05:02 EEST | Tiedote

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat yhteensä 148 kannettavaa tietokonetta ja tablettia ukrainalaisille koululaisille ja viranomaisille Laptops for Ukraine -kampanjan kautta. Lahjoituksella halutaan muistuttaa Ukrainan jatkuvasta kriittisestä avuntarpeesta, ja siitä, että jokaisella yrityksellä ja yhteisöllä on mahdollisuus osallistua tukitalkoisiin omalla tavallaan.

Gigantin liveshopping-myynti yli nelinkertaistunut – Samanlaista palvelua ei tarjoa Suomessa kukaan muu4.6.2024 11:07:15 EEST | Tiedote

Gigantin liveshopping-palvelun kautta tehty myynti yli nelinkertaistui päättyneellä tilikaudella. Tyytyväisiä palautteita keräävällä palvelulla halutaan parantaa entisestään Gigantin saavutettavuutta kaikenlaisille asiakkaille. Yritys on tällä hetkellä Suomen ainoa vähittäiskauppa-alan toimija, joka tarjoaa päivittäin avoinna olevan liveshopping-mahdollisuuden.

Gigantin Vuoden Myymälöiksi Lahti ja Iisalmi, konsernin Vuoden Kauppiaaksi Mikko Nguyen: ”Voittajia yhdistävät tinkimätön tiimihenkisyys, jatkuva kehityksenhalu ja esimerkilliset suoritukset vaikeassa markkinassa”30.5.2024 14:30:09 EEST | Tiedote

Gigantti on palkinnut tilikautensa 2023–2024 Vuoden Myymälänä Lahden ja Vuoden Franchise-Myymälänä Iisalmen. Elkjøp-konsernin Vuoden Kauppias -palkinto meni kuutta Gigantti-myymälää hallinnoivan, G-Emo Oy:n Mikko Nguyenille. Voittajien valintakriteereissä painottuivat erityisesti myymälöiden suoriutuminen taloudellisesti haastavassa markkinatilanteessa sekä työtyytyväisyyskyselyjen positiiviset tulokset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye