Zeroten Oy

Indoor Camping – Wanha Satama tarjoaa majoitusta myös Pori Jazzeilla

Jaa

Indoor Camping Wanha Satama vastaa Pori Jazzien aikaiseen majoituspulaan tarjoamalla edullisen, silti laadukkaan majoitusvaihtoehdon festivaalien ajaksi.  

Indoor Camping – Wanha Satama

Helsingissä Katajanokalla Wanhassa Satamassa toimiva Indoor Camping avaa majoituspisteen myös Porin Jazz -festivaaleille 18.-21.7.2024. Noin sadasta kahden hengen teltasta koostuva Indoor Camping -telttakylä nousee jazz-festivaalin ajaksi Porin Tennishalliin. 

Pori Indoor Campingin majoitushinta kahdelta henkilöltä on alkaen 120-135 euroa / vuorokausi. Majoituspaketti sisältää petivaatteet sekä tarvittavat varusteet. Majoittujilla on käytössään Porin Tennishallin palvelut, eli WC ja suihkut. Tennishallista löytyy myös kahvila ulkoterasseineen, kuntosali sekä Padel-kenttiä, joita voi käyttää eri maksua vastaan.

– Olemme saaneet paljon kyselyitä siitä, voisimmeko laajentaa Suomen olosuhteissa uuden, mutta maailmalla tunnetun majoituskonseptimme Helsingin lisäksi Poriin. Jazz -festivaalien aikaan majoituspaikat ovat kortilla ja hinnat korkealla. Halvimmat hotellivuorokausien hinnat jaksolla 18.-21.7. näyttävät olevan nyt  300-400 euron luokkaa vuorokaudelta. Lisäksi huoneita on enää vähän jäljellä. Huokeammalle, silti laadukkaalle majoitusvaihtoehdolle on varmasti  kysyntää, joten tartuimme tilaisuuteen. Uskonkin, että myös meidän majoituspaikkamme myydään nopeasti loppuun, kertoo projektista vastaava Mikko Mäkelä Wanhasta Satamasta. 

Helsingin Katajanokalla Wanhassa Satamassa toimiva Indoor Camping pystyttää telttansa ensimmäisen kerran 8.-10.6. Metallican konserttien aikana. Muut majoitusajankohdat Helsingissä asettuvat isojen konserttien sekä tapahtumien aikoihin: Tuska Festival 28-30.6., Tall Ship Race 2.-7.7.,  Bruce Springsteen 11.-14.7, Coldplay 25.7.-2.8., Flow Festival 9.-11.8. ja PMMP 23.-24.8. Telttapaikan hinta Wanhassa Satamassa on alkaen 40 euroa / vuorokausi / 1-6 henkilöä.

– Indoor Camping on suunnattu kaikille matkailijoille ja turisteille, jotka haluavat kokea telttailun viehätyksen ilman ulkoilmaan liittyviä haasteita.  Indoor Camping -alue on vartioitu, turvallinen sekä säältä suojassa, Mäkelä jatkaa.

Telttamajoitusta ei ole tarkoitettu ainoastaan suurten tapahtumien vieraille, vaan kaikille kaupungista majapaikkaa etsiville. Yli puolet nykyisistä majoittujista onkin Mäkelän mukaan ulkomaalaisia vierailijoita, jotka haluavat ryydittää reissuansa unohtumattomalla ja tunnelmallisella telttailukokemuksella kaupungin ytimessä. Myös reppusreissaajat saavat Mäkelän mukaan rahoilleen vastinetta – majoitusta hyvään hintaan ja kunnon unet. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Liikkumattomuudesta miljardien kulut joka vuosi: Veronkorotukset iskevät liikunnan harrastajiin8.4.2024 15:00:07 EEST | Tiedote

Arvonlisäveron korotukset ja siitä aiheutuva hintojen nousu uhkaavat laskea liikuntaa harrastavien määrää. Suomalaisten liikkumattomuus tulee jo nyt yhteiskunnalle kalliiksi, sillä UKK-instituutin tekemän tutkimuksen mukaan liikkumattomuuden hintalappu on 3,2 miljardia euroa vuodessa. Summa koostuu muun muassa tuloverojen menetyksestä, ikääntyneiden laitoshoidon, työkyvyttömyyden, ennenaikaisten kuolemien, terveyspalvelujen käytön, sairauspoissaolojen ja lääkkeiden kustannuksista.

Meriseikkailuja ja maailmanennätyksiä – soutajalegendat Jari Saario ja Joonas Kuivalainen ottavat osaa LOL Expo 2024 -messutapahtumaan25.3.2024 15:02:17 EET | Tiedote

Kaksi soutajalegendaa, Jari Saario ja Joonas Kuivalainen, saapuvat huhtikuun 4. päivänä järjestettävään LOL Expo 2024 –liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan Wanhaan Satamaan. Saario esittelee messuilla legendaarisen veneensä ja kertoo soutu-urakoistaan Atlantin yli Kuivalaisen tavoitellessa tapahtumassa minuutin sisäsoudun maailmanennätystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye