Ilmarinen

​​Kutsu kesätoimittajille: Saanko koskaan eläkettä? – tervetuloa Ilmarisen aamiaistilaisuuteen​ 7.6.2024

Jaa

Karkaako eläkeikä, saanko koskaan eläkettä? Miksi mielenterveyssyyt vievät yhä nuorempia pois työelämästä? Kesätoimittaja, tule ja päivitä tietosi eläkkeistä, työkyvystä ja työurista 7.6.2024.

Pidämme aamiaistilaisuuden kesätoimittajille perjantaina 7.6.2024 klo 9–10.30. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mistä eläketurvassa on kyse. Onko töissä oikeasti niin uuvuttavaa kuin julkisuudessa puhutaan? Voiko asialle tehdä jotakin? Mukana tilaisuudessa ovat Ilmarisen eläkejohtaja Outi Pekkarinen, asiantuntijapsykologi Simo Levanto ja viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kaisa Ala-Laurila

Aika: perjantai 7.6.2024 klo 9–10.30  
Paikka: WTC, Aleksanterinkatu 17, Helsinki. Voit osallistua tilaisuuteen myös etäyhteydellä.  

Ohjelma   

Aamiaista tarjolla klo 8.30 alkaen  

Tervetuloa!  

  • Kaisa Ala-Laurila, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Ilmarinen  

Pääsenkö koskaan eläkkeelle?  

  • Outi Pekkarinen, eläkejohtaja, Ilmarinen 

Miksi mielenterveyssyyt vievät pois työelämästä?  

  • Simo Levanto, asiantuntijapsykologi, Ilmarinen  

Ilmoittautuminen   

Ilmoita tulostasi 4.6. mennessä Ilmarisen viestintään Annukka Lalulle, annukka.lalu@ilmarinen.fi tai p. 050 563 4211. Ilmoitathan samalla, tuletko paikan päälle vai osallistutko etäyhteydellä.  

Lämpimästi tervetuloa!  

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 58 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye