Helsingin Kaupunkitilat Oy

Koko perheen tapahtumia Kaupunkitiloissa: Hakaniemen halli 110 vuotta, Hietalahden toriterassin Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla

Jaa

Hakaniemen hallissa, Hietalahden toriterassilla sekä Teurastamolla on luvassa mukavia koko perheen tapahtumia lähipäivinä. Lauantaina 8.6. Hakaniemen hallilla juhlitaan hallin 110-vuotissyntymäpäivää. Hietalahden toriterassilla puolestaan vietetään Lasten lauantaita 15.6. Teurastamon Helsinki-päivän ohjelma keskiviikkona 12.6. tarjoaa diskoilua ja livemusiikkia kaiken ikäisille. 

Hietalahden kauppahalli
Hietalahden kauppahalli Kuva: Camilla Bloom

Hakaniemen halli täyttää pyöreitä! 

Vuonna 1914 avattu Hakaniemen kauppahalli täyttää 110 vuotta. Hallia juhlistetaan lauantaina 8.6. jolloin luvassa on mm. kakkukahvit, valokuvanäyttely, ilmapalloja, musiikkia, sekä runsaasti tarjouksia, maistiaisia ja ihania kohtaamisia.

Ohjelma:

Kakkukahvit
Juhlapäivän kunniaksi Hallikahvila tarjoilee 110 ensimmäiselle vieraalle ilmaiset kakkukahvit.

SkidiMarket ja ilmapalloja
Skidi Market on valloittanut hallin toisesta kerroksesta kokonaisen myyntipisteen lasten omille kauppaleikeille. Ilmapalloja on myös luvassa niin kauan kuin niitä riittää – voit noutaa omasi hallin 2.kerroksesta tai kauppiailta!

Salapoliisitehtävä
Tule ottamaan salapoliisityösi haltuun ja selvittämään kauanko kukin kauppa on toiminut Hakaniemen kauppahallissa. Ensimmäiselle kymmenelle oikein vastanneelle tai arvanneelle on luvassa pieni palkinto.

Valokuvanäyttely
Kauppahallin 2 krs. aukeaa valokuvanäyttely Hakaniemen kauppahallin elämästä sen 110 vuoden varrelta.

Virkkaustyöpaja
2.kerroksen TaavaNaisen myymälässä päästään oppimaan virkkauksen saloja ja koristelemaan kesäisiä pullopusseja.

Musiikkiesityksiä ja Happy Hour terassilla
Ville Pohjankoski soittaa akustista kitaramusiikkia terassilla klo 13:00 ja 14:00. Samaan aikaan alkaa terassilla Etko järjestää 110 minuutin kestoisen Happy Hourin.

Helsinki-päivä Teurastamolla

Teurastamon Helsinki-päivää 12.6. vauhdittaa koko perheen Skidit Disko, josta ei mielikuvituksellista meininkiä, tanssia ja leikkiä puutu. Sen jälkeen lavan ottavat haltuun Adi ja Robin, maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat artistitulokkaat.

Skidit Disko klo 17-18, Adi ja Robin klo 18-19 Teurastamon pihalla. Vapaa pääsy!

Lasten lauantai Hietalahdessa 

Hietalahden torilla ja hallissa vietetään 15.6. Lasten lauantaita, jossa päästään nauttimaan Skidit-kollektiivin järjestämästä toridiskosta, lasten teemakirppiksestä ja hallin toimijoiden herkuista kootusta Skidi Menusta.

klo 11–14 Skidit parkkeeraavat soivan diskomobiilinsa Hietalahden hallin toriterassille kesän parhaita lasten bileitä varten. Diskoilun lisäksi lapset pääsevät musisoimaan kattilamuskarissa musaope Sanniksen johdolla.

Hietalahden halliin on avautunut uunituore leikkikoju  Skidimarket Deli, jossa perheen pienimmät pääsee räätälöimään rinkeleitä ja duunaamaan donitseja. Löytyypä kojusta myös tulikuuma rinkelipajazzokin!🍩 Deli palvelee leikkijöitä jatkossa hallin aukioloaikoina.

Ravintolahallissa vierailusta tuli nyt entistä mukavampaa myös koko perheelle, kun halliravintoloitsijat ovat valinneet Lasten lauantaissa julkaistavaan Skidi Menuun sopivat annokset ja Skidit ovat loihtineet ruokateemaista puuhaa pienempien ravintolahetkiin. 

Skidimarket Delin sekä Skidi Menuiden tehtävien takana ovat Skidit-kollektiivista tutut Aino Heikkinen ja kuvittaja Sanna Mander sekä muotoilija Hanna Anonen. Skidit on lastenkulttuuria edistävä monitaiteellinen liike, joka yhdistelee leikkiä ja muotoilua visuaalisella ilottelulla.

Lauantaina 15.6. Hietsun kirppikseltä  voi tehdä upeita löytöjä lasten vaatteiden, tarvikkeiden ja lelujen parissa, kun kirpputori järjestetään lasten teemalla klo 10–15.  Hietalahden kirppiksen järjestyistä vastaa kesän 2024 aikana Bella Kirppis. 

Lisätiedot: 
Helsingin Kaupunkitilat Oy, Projektipäällikkö Sarita Kinnunen, sarita.kinnunen@kaupunkitilat.fi, +358 46 922 2244 

Skidit Oy, Aino Heikkinen, aino@ainoheikkinen.com,+358 40 5225088

Avainsanat

Kuvat

Hietalahden kauppahalli
Hietalahden kauppahalli
Lataa
Skidimarket Deli aukeaa Hietalahden kauppahalliin 15.6.
Skidimarket Deli aukeaa Hietalahden kauppahalliin 15.6.
Lataa
Adi ja Robin esiintyvät Teurastamolla 12.6.
Adi ja Robin esiintyvät Teurastamolla 12.6.
Lataa
Teurastamolla järjestetään kesällä 24 keskiviikkokeikkoja.
Teurastamolla järjestetään kesällä 24 keskiviikkokeikkoja.
Lataa
Skidit Disko järjestetään 12.6. Teurastamolla ja 15.6. Hietalahden toriterassilla.
Skidit Disko järjestetään 12.6. Teurastamolla ja 15.6. Hietalahden toriterassilla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Kaupunkitilat Oy  on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, jonka toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kehittämällä mm. Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Kaupunkitilat Oy

Teurastamon kesä: keikkoja, tanssia, juhlia ja rentoa tunnelmaa16.5.2024 13:24:19 EEST | Tiedote

Teurastamo on rouhea kaupunki- ja ruokakulttuurin keskus Helsingin Kalasatamassa. Entisessä teurastuslaitoksessa toimii nykyään kiinnostavia ravintoloita, sekä ainutlaatuista pientuotantoa: jäätelötehdas, leipomo, tislaamo, kahvipaahtimo, taidegalleria ja kauppoja. Alueen sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye