MessukeskusMessukeskus

Sää suosi moottoripyörien koeajopäiviä - kiertueen aikana yli 3 500 koeajoa

Jaa

Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestettiin Oulussa (ma  3.6.), Jyväskylässä (ti 4.6.), Tampereella (ke 5.6.), Turussa (to 6.6.) ja Helsingissä (pe 7.6.). Kiertueella ajettiin yli 3 500 koeajoa ja erilaisia moottoripyöriä oli testaamassa yli 1 250 motoristia.

Helsingissä ajettiin lähes 1000 koeajoa.
Helsingissä ajettiin lähes 1000 koeajoa.

Mukana koeajopäivillä olivat Aprilia, CFMOTO, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Rieju ja Yamaha. Koeajettavat moottoripyörämallit vaihtelivat paikkakunnittain. Helsingissä koeajettavia malleja oli yli 80.

Helsingin Messukeskus järjesti koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta nyt seitsemännen kerran Helsingissä. ”Tunnelma on tänäkin vuonna korkealla. Kiinnostus moottoripyöriä kohtaan on erittäin suurta ja innostus on huipussaan. Helsingissä kokeilimme tänä vuonna vähän myöhäisempää ajankohtaa kuin muissa kaupungeissa. Koeajot järjestettiin klo 14-20, kun muissa kaupungeissa ajettiin klo 12-18. Iltapainotteinen aika sopi erinomaisesti Helsinkiin, jossa tehtiin lähes 1000 koeajoa”, toteaa Niko Kantola Messukeskuksesta.

Moottoripyöräjaoston uusi puheenjohtaja A-P Vanhala on tyytyväinen kiertueeseen. ”On hienoa, että päästään yhdessä esittelemään uusia malleja. Tällainen koeajokiertue, jossa on esillä 12 eri merkkistä moottoripyörää on ainutlaatuinen. Sitä on myös moottoripyöräala, jossa eri maahantuojien tekemä yhteistyö on merkittävää. Yhdessä rakennamme myös MP-moottoripyörämessut vuosittain Helsingin Messukeskukseen. Koeajopäivillä olemme saaneet paljon hyviä kontakteja ja tarjouspyyntöjä. Tulevat viikot näyttävät miten paljon kauppaa tehdään. Juuri nyt moottoripyörien saatavuus on erittäin hyvä ja ajelemaan pääsee nopeasti omalla pyörällä. ”

Reilun viikon päästä maanantaina 17.6. on kansainvälinen Prätkällä töihin -päivä, jolloin kehotetaan kaikkia lähtemään liikenteeseen moottoripyörällä ja niin ikään leivittää moottoripyöräilyn ilosanomaa.

Lisätietoja:

Lisätietoja: viestinnän asiantuntija Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, Messukeskus, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
A-P Vanhala, Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja, Sumeko Oy, puh. 050 366 3908

www.koeajopaiva.com
#koeajopaiva
Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com


Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MaatalousKonemessut tarjoaa kasvutarinoita, ohjelman pääteemat julkaistu28.6.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt kolmatta kertaa torstaista lauantaihin 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa kollegat kohtaavat ja oman tilan asioiden kehitys hyppää uudelle tasolle. Teemoina tapahtuman ohjelmassa ovat kotimainen ruoka, maatalouden rakennekehitys ja kasvamisen mahdollisuudet, tilan talouden kestävyys ja kasvu, kestävyys ja vastuullisuus, tekoälyn hyödyntäminen, EU ja innovaatiot. Tänä vuonna messuilla kuullaan myös päivittäin ajankohtaiset pääpuheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye