Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoito- ja hoivaeettinen neuvottelukunta etsii eettisten näkökulmien edistäjää

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoito- ja hoivaeettinen neuvottelukunta etsii pirkanmaalaista henkilöä, yhteisöä tai hanketta, joka on toiminnallaan edistänyt sosiaali- tai terveydenhuollon etiikkaa sekä tuonut esille eettisiä näkökulmia, arvoja ja valintoja toiminnassaan.

Pyydämme tekemään ehdotuksia Pirkanmaan terveydenhuollon etiikan edistämisrahastosta palkittavasta henkilöstä, yhteisöstä tai hankkeesta. Perustellun ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhteisö. Kyseessä ei ole apuraha, jota voisi hakea itse.

Ehdotuksessa tulee selkeästi perustella, miten ehdotettu pirkanmaalainen henkilö, yhteisö tai hanke on edistänyt sosiaali- tai terveydenhuollon etiikkaa, eettisiä näkökulmia ja arvoja toiminnassaan.

Pyydämme lähettämään ehdotukset osoitteella Pirkanmaan hyvinvointialue, hoito- ja hoivaeettinen neuvottelukunta/Elina Mattila, Finn-Medi 6–7, 7.kerros, PL 2000, 33521 Tampere. 

Ehdotusten perusteluineen tulee olla perillä viimeistään 31.8.2024. Tämän jälkeen tulleita ehdotuksia ei huomioida.

Asiaa koskeviin tiedusteluihin vastaa neuvottelukunnan puheenjohtaja, hoitotyön johtaja Elina Mattila, puhelin 050 3130373 tai sähköposti: elina.mattila@pirha.fi.

Palkinnon saajasta päättää hyvinvointialueen aluehallitus hoito- ja hoivaeettisen neuvottelukunnan esityksestä. Palkinnon suuruus on 6 000 euroa, ja sen saaja julkistetaan vuoden 2024 loppuun mennessä.

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue

Olemme Suomen suurin hyvinvointialue ja Pirkanmaan suurin työnantaja. Toteutamme alueellamme lakisääteistä ja valtion ohjaamaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistusta. Pirkanmaalla muutokseen sisältyy laaja palveluverkon uudistus, jossa otetaan käyttöön myös uusia digitaalisia ja liikkuvia palveluja. Lisätietoja meistä pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitukselle esitetään syksylle uusia yhteistoimintaneuvotteluja – talouden sopeuttamista tavoitellaan nyt sisäisen hallinnon keventämisellä19.6.2024 15:29:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen lisäsäästötarve vuodelle 2025 on arviolta 20 miljoonaa euroa. Osana sopeutustoimia aluehallitukselle 24.6. esitetään koko henkilöstöä koskevien yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämistä elokuussa 2024. Neuvottelut kytkeytyvät erityisesti organisaatio- ja johtamisrakenteen uudistamistyöhön mutta kohdistuvat koko henkilöstöön.

Aluehallitus jätti liikkuvien palvelujen ja lähiasemien esityksen pöydälle (otsikko korjattu)17.6.2024 14:39:53 EEST | Tiedote

Aluehallitus jätti maanantaina pöydälle esityksen liikkuvien palvelujen ja lähiasemaverkoston lähettämisestä laajalle keskustelu- ja kuulemiskierrokselle. Asia pyritään käsittelemään viikon päästä pidettävässä aluehallituksen kokouksessa. Aluehallitus päätti sen sijaan muun muassa käynnistää lasten ja nuorten psykiatrian uudisrakennuksen rakentamisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye