R-kioskin hodarit saivat uuden, kotimaisen makupäivityksen

Jaa

R-kioski panostaa kotimaisuuteen – kaikki hodarimakkarat nyt suomalaisesta lihasta

R-kioskin uudet hodarit
R-kioskin uudet hodarit

Hodarifanit, huomio! R-kioski tuo valikoimaansa entistäkin herkullisemmat hodarit, joissa on nyt Atrian 100 % kotimaisesta lihasta valmistetut makkarat. Tämä uudistus on osa R-kioskin tavoitetta tarjota laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja asiakkailleen.

"Meille on tärkeää, että tarjoamamme tuotteet vastaavat asiakkaidemme toiveita ja arvoja. Kotimaisesta lihasta tehty makkara hodareissamme on luonnollinen askel eteenpäin laadun ja makuelämyksen parantamisessa", kertoo R-kioskin lämpimästä ruuasta vastaava tuotepäällikkö Laura Paasmala.

Uudet hodarit ovat saatavilla kaikissa R-kioskeissa ympäri Suomen. Niitä voi ostaa mukaan tai nauttia heti kioskilla. Hodarit voi myös tuunata oman maun mukaan valitsemalla mieleisensä kastikkeet ja lisukkeet.

Asiakkaiden toiveet keskiössä – askel kohti kestävämpää ruokavalikoimaa

R-kioskin liiketoiminnassa vastuullisuus on avainasemassa. Olemme sitoutuneet kehittämään tuotteitamme ympäristön, eettisten periaatteiden ja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Osana tätä strategiaa kehitämme jatkuvasti ruokavalikoimaamme ja hankimme raaka-aineet yhä vastuullisemmin.

R-kioskin vastuullisuustavoitteisiin kuuluu:

  • Kotimaisen ja vastuullisesti tuotetun lihan suosiminen – Siksi uudet hodarimakkaramme valmistetaan Suomessa.
  • Eläinten hyvinvoinnin huomioiminen – Pyrimme hankkimaan lihatuotteemme maista, joissa antibioottien käyttö on rajoitettua ja tuotanto täyttää eettiset standardit.
  • Ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden suojelu – Työskentelemme aktiivisesti pienentääksemme ruokavalikoimamme hiilijalanjälkeä, mm. suosimalla vastuullisia hankintaketjuja.
  • Läpinäkyvyys ja jäljitettävyys – Ruoka- ja juomatuotteidemme alkuperästä ja sisällöstä löytyy jatkossa entistä tarkempaa tietoa.
  • Pakkausten ympäristövaikutusten vähentäminen – Tavoitteemme on käyttää kierrätettäviä ja kestävämpiä materiaaleja tuotteidemme pakkauksissa.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme yhä enemmän tuotteita, joiden alkuperän ja hankintaketjun tunnemme hyvin”, summaa vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö Heiju Simola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta R-kioski

R-kioski on Suomen suurin franchising-ketju – yli 200 yrittäjää eri puolilla maata10.6.2025 15:49:41 EEST | Tiedote

Suomessa toimii satoja franchisingyrityksiä ja näihin lukeutuvat myös suuri osa R-kioskeista, joita pyörittävät yrittäjät. R-kioski on maan suurin franchising-ketju 350 myymälän yksikkömäärällä mitattuna, ja samalla hiljainen selkäranka tuhansien suomalaisten arjessa. Keskiviikkona 11.6. vietetään kansainvälistä franchisingpäivää, ja sen yhteydessä R-kioski haluaa muistuttaa, että franchising ei ole vain liiketoimintamalli, se on paikallista työtä, palveluja ja moninaisia yrittäjätarinoita.

Pulla, joka merkitsee enemmän – tukea mielenterveydelle Mielinauha-kampanjassa4.6.2025 07:23:00 EEST | Tiedote

Tänä keväänä Mielinauha-kampanja kutsuu meitä pysähtymään ja muistuttamaan, kuinka tärkeää meidän on pitää huolta toisistamme ja tukea heitä, joiden taakka tuntuu tällä hetkellä liian raskaalta yksin kantaa. Kuten kampanjan sanoma kertoo: ”Ei anneta yhdenkään liekin hiipua”, vaan ymmärretään mielenterveyden merkitys ja kerätään yhdessä varoja MIELI ry:n työhön mielen hyvinvoinnin ja kriisiauttamisen tukemiseksi. Nyt kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua kampanjaan pienellä, itsellekin mieleisellä teolla, pullan ostamisella.

EMBARGO Yllätyspaljastus: Helsingin asematunnelissa sijaitsevan pop up -ravintola Pysäkin takaa löytyy R-kioski23.5.2025 09:00:00 EEST | Tiedote

KUTSU AVAJAISTILAISUUTEEN MEDIAN EDUSTAJILLA 22.5. klo 17 ///Jutun embargo on 23.5. klo 9.00!/// Huhtikuun lopulla Helsingin rautatieaseman asematunneliin avautui katuruokaravintola nimeltä Pysäkki, joka keräsi nopeasti huomiota korkeatasoisilla annoksillaan ja mielenkiintoisilla makuyhdistelmillään. Ravintolan taustalla on huippukokki Serko Rantanen, mutta todellinen yllätys paljastui vasta eilen kutsuvierastilaisuudessa: Pysäkin perustaja on R-kioski Oy yhteistyössä Aki Wahlmanin luotsaaman Foody Allen Oy:n kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye