Wanha Satama

Julkisen sektorin ATERIA 13 –tapahtumassa paneudutaan alan vastuullisuuteen muunakin kuin ympäristöasiana

Jaa
ATERIA 13 –tapahtuma on yhden päivän tiivis ja informatiivinen ammattilaistapahtuma, joka järjestetään jo 7. kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa. Tapahtumassa kohtaa vuosittain yli 500 julkisen ruokahuollon ammattilaista ja noin 30 näytteilleasettajaa. - Vastuullisuus on kantava teema tänä vuonna, se näkyy mm. EkoCentrian seminaarikokonaisuudessa tapahtuman aamupäivänä jossa käsitellään vastuullisuutta osana toimivaa ammattikeittiötä. Seminaarissa ovat puhumassa mm. europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä professori Sirpa Kurppa, kertoo tapahtuman tuottaja Irina Liimatainen.

Ruokakasvatuksen tulevaisuus

Ruokakasvatus on tärkeä osa tulevaisuuttamme. Miten voimme siihen vaikuttaa? Nykyään vain 70% oppilaista käyttää koulun ruokapalveluja. Miten kouluyhteisön ammattilaiset muuttavat ruoan lasten ja nuorten mielissä itsestäänselvyydestä merkitykselliseksi, jotta ruoka käy kaupaksi? Näitä asioita pohditaan myös ravitsemus ja vastuullisuus -seminaarissa.

Työssä jaksaminen

Nykypäivän pyörityksessä työssä jaksamisesta on tullut erityisen tärkeää. Henkilöstön työhyvinvointi seminaarissa paneudutaan aiheisiin kuten oikea henkilöstön mitoitus, työntekijän motivointi ja työssä jaksaminen. Suuret ikäluokat ovat jäämässä eläkkeelle ja uudesta työvoimasta on pulaa. Nämä kaikki vaikuttavat työyhteisöön ja työtekijöiden työssä jaksamiseen ja viihtymiseen.

-       Haluamme tapahtuman avulla tarjota tietoa ja inspiraatiota tulevaisuuden haasteisiin sekä ylimmille päättäjille että asiakasrajapinnassa työskenteleville ammattilaisille, tuottaja Liimatainen kertoo.

Ohjelmapoimintoja:

Laitumelta lautaselle – voiko koko ketjun jäljittää?

ravitsemusasiantuntija Mirva Lampinen, Atria Suomi Oy                            klo 10.05 – 10.35

Vastuullisuus laajempana kuin ympäristötekijänä                                      klo 13.25 – 13.45

lehtori, Meri Vehkaperä, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

 

Kuluttajien toiveet ruokaketjun jäljitettävyydeltä ja läpinäkyvyydeltä           klo 14.50 – 15.10

tutkija, Jaana Kotro, MTT

Tapahtumaan on vapaa pääsy, median ilmoittautuminen ja akkreditointi tapahtuu paikan päällä infopisteessä.

Lisätiedot:

tuottaja Irina Liimatainen, gsm 040 5890 115, irina.liimatainen@wanhasatama.com.

www.julkinenateria.fi / www.wanhasatama.com

ATERIA 13 järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa (Pikku Satamakatu 3-5) 5.11.2013 klo 9-16.

Tapahtuma on suunnattu julkisen sektorin ruokahuollon ja sopimusruokailun ammattilaisille. Tapahtuma on suunniteltu yhteistyössä Kuntaruokailun Asiantuntijat ry:n, Julkisten- ja Hyvinvointialojen liitto JHL:n, sekä Elintarvike ja Terveys –lehden kanssa.

Wanhassa Satamassa järjestetään päättäjille ja asiantuntijoille kohdennettujen ammattita-pahtumien lisäksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien messuja sekä pienempiä asiakastilaisuuksia, juhlia, kongresseja ja kokouksia. Kävijöitä Wanhassa Satamassa on vuosittain noin 150 000. Wanha Satama kuuluu Suomen Messut -konserniin, joka on alansa ehdoton markkinajohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Wanha Satama
Wanha Satama
Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki

+358 (0)40 450 3180http://www.wanhasatama.com
Wanhassa Satamassa järjestetään päättäjille ja asiantuntijoille kohdennettujen ammattita-pahtumien lisäksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien messuja sekä pienempiä asiakastilaisuuksia, juhlia, kongresseja ja kokouksia. Kävijöitä Wanhassa Satamassa on vuosittain noin 150 000. Wanha Satama kuuluu Suomen Messut -konserniin, joka on alansa ehdoton markkinajohtaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wanha Satama

Teknologia löytää tiensä keittiötyöhön ja julkiseen ruokapalveluun6.11.2017 07:28:52 EET | Tiedote

Digitalisaation hyödyntäminen ja eKeittiö ovat pian tosiasioita myös keittiötyön arjessa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö -hankkeen tavoitteena on kehittää ammattikeittiössä tehtävää työtä niin, että työprosessit tehostuvat ja kevenevät. Hanke on esillä myös Ateria-tapahtumassa. Julkisen ruokapalvelun ammattilaisille kohdistettu Ateria 2017 -tapahtuma avautuu klo 8.30 tiistaina 7.11.2017 Helsingissä Wanhassa Satamassa.

Korjaus päivämäärään: Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 7.2.20176.2.2017 12:08:50 EET | Tiedote

Edellisessä tiedotteessa oli virhe päivämäärässä, pahoittelut. Oikea päivämäärä on 7.2.2017. Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20176.2.2017 11:51:10 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20174.2.2016 14:00:17 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye