A-Insinöörit Oy

A-Insinöörit vahvistaa korjausrakentamisen kestävän kehityksen ja rakennusterveyden palveluitaan – uuden yksikön johtoon Mikko Tarri

Jaa
DI Mikko Tarri on nimitetty A-Insinöörien rakennusterveyden ja korjaussuunnittelun kestävän kehityksen palveluita tarjoavan yksikön johtoon Tampereelle. Mikko Tarri on työskennellyt A-Insinööreissä vuodesta 2000. Korjaussuunnittelun yksikönjohtajana hän aloitti vuonna 2013.
DI Mikko Tarri on nimitetty A-Insinöörien rakennusterveyden ja kestävän kehityksen palveluita tarjoavan yksikön johtoon Tampereelle.
DI Mikko Tarri on nimitetty A-Insinöörien rakennusterveyden ja kestävän kehityksen palveluita tarjoavan yksikön johtoon Tampereelle.

– A-Insinööreillä on kattava valikoima rakennusterveyden edistämiseen, kuten sisäilmastoon, kosteudenhallintaan ja rakennusfysiikkaan liittyviä palveluita. Nyt haemme kasvua valtakunnallisesti erityisesti yksityiseltä sektorilta, toimitila- ja teollisuuskiinteistöjen parista. Katse on koko Suomessa ja myös paikkakunnissa, joille emme ole vielä tarjonneet rakennusterveyden ja korjausrakentamisen kestävän kehityksen palveluita, kertoo A-Insinöörien yksikönjohtaja Mikko Tarri.

A-Insinöörien kestävän kehityksen palvelut kattavat rakentamisen koko ketjun muun muassa hiilineutraalista rakennuttamisesta aina hiilijalanjälkikonsultointiin, energiakonsultointiin ja purkukartoitukseen.

– Rakennusalan sääntely on kestävän kehityksen osalta lisääntymässä, ja se näkyy asiakkaidemme odotuksissa. Kestävän kehityksen konsultaatiota tarvitaan yhä useammassa hankkeessa. Olemme parhaillaan mukana esimerkiksi hankkeessa Helsingin Vattuniemessä, jossa pilotoidaan Helsingin kaupungin kanssa, miten ennakoiva suunnittelu parantaa purkumateriaalin hyötykäyttöä, Tarri sanoo.

A-Insinöörien laajaa korjaussuunnittelun osaamista on tämän vuoden alusta keskitetty kokonaan uudelle korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut -toimialalle.

– Mikko on menestyksellisesti luotsannut Tampereen ja Pirkanmaan alueen korjaussuunnittelupalveluitamme. Ne siirtyvät nyt korjaussuunnittelun yksikönjohtajaksi siirtyvän Saija Varjosen käsiin, ja Mikko aloittaa rakennusterveyden ja korjaussuunnittelun kestävän kehityksen palveluidemme laajentamisen koko Suomeen. Sekä korjausrakentamisen että kestävän kehityksen markkina on kovassa kasvussa, ja A-Insinööreillä on runsaasti alan parasta osaamista, sanoo toimialajohtaja Juha Valtari.

A-Insinöörit tekee korjaussuunnittelua ja -konsultointia julkisiin rakennuksiin, asuinrakennuksiin, liike- ja toimistotiloihin sekä teollisiin kohteisiin koko Suomen alueella. Konsernin korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden toimialalla työskentelee 150 korjaussuunnittelun, rakennusterveyden, taloyhtiöpalveluiden ja kestävän kehityksen asiantuntijaa.

Yhteyshenkilöt

Mikko Tarri, yksikönjohtaja, rakennusterveys ja kestävä kehitys, A-Insinöörit
puh. 040 057 6633
mikko.tarri@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut, A-Insinöörit
puh. 0400 908 817
juha.valtari@ains.fi

Kuvat

DI Mikko Tarri on nimitetty A-Insinöörien rakennusterveyden ja kestävän kehityksen palveluita tarjoavan yksikön johtoon Tampereelle.
DI Mikko Tarri on nimitetty A-Insinöörien rakennusterveyden ja kestävän kehityksen palveluita tarjoavan yksikön johtoon Tampereelle.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

A-Insinöörit Oy
A-Insinöörit Oy
Puutarhakatu 10
33210 Tampere

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 16 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Suomalaiset teollisuustyöntekijät altistuvat yhä haitalliselle melulle – tottumus estää meteliin puuttumista7.3.2023 10:04:35 EET | Tiedote

Vaikka melun vähentämiseen on tarjolla uusia ja tehokkaita keinoja, henkilösuojaimet korostuvat meluntorjunnassa, kertoo A-Insinöörien ja Humanistisen ammattikorkeakoulun tekemä tuore tutkimus. Työsuojelurahaston rahoittamassa monitieteisessä tutkimuksessa selvitettiin meluntorjunnan esteitä ja tunnistettiin keinoja melualtistusten vähentämiseksi teollisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme