Kurio Oy, sosiaalisen median toimistoKurio Oy, sosiaalisen median toimisto

Äänieristystä eristykseen – Framery tempaisee onnellisemman kotitoimiston puolesta

Jaa

Poikkeustilasta ponnistavassa kampanjassaan äänieristettyjä työtiloja valmistava Framery tuo toimistoista tutun koppinsa yhden onnekkaan kotitoimistoon.

Äänieristettyjä työtiloja ja puhelinkoppeja valmistava tamperelainen Framery tuo uudessa kampanjassaan toimistoista tutut koppinsa kotitoimistoihin. Tempauksellaan brändi tuo poikkeustilanteeseen sopivalla tavalla henkiin sloganiaan ”Serious about happiness” arpomalla yhdelle onnekkaalle etätyöläiselle kopin kotiin kuljettuna. Parissa viikossa ideasta toteutukseen viedyssä kampanjassa on kumppanina ollut luova toimisto Kurio.

”Onnellisuus on brändimme ydin. Yritys syntyi halusta ratkaista meluongelma ja lisätä onnellisuutta avokonttoreihin. Nyt kun konttorit ovat tyhjinä, onko ongelma ratkaistu? Kaikkea muuta. Kysy vaikka keneltä tahansa kotitoimistossa lasten kanssa töitä, koulua ja muuta arkea pyörittävältä”, kommentoi Frameryn markkinointijohtaja Daniela Tjeder kampanjan taustalla ollutta ajatusta. ”Nyt jos koska äänieristetylle kopillemme on tilausta.”

Kansainvälisen työjärjestö ILOn mukaan eristys vaikuttaa jo 2,7 miljardiin työntekijään. Se vastaa 81 % koko maailman työvoimasta. Etätyön kasvu näkyy esimerkiksi telekonferenssien käyttöasteesta. Microsoftin julkistamien lukujen mukaan Teams-neuvotteluissa vietetty aika on kasvanut 200 % maaliskuun puolesta välistä.

”Kaikki tiedämme ”BBC dad” nimellä kulkevan reportterin, jonka kotitoimistosta tekemästä uutislähetyksestä tuli viraalihitti lasten ilmestyttyä kuvan taustalle tanssimaan. Sitä tunnelmaa olemme hakeneet kampanjaan. Pilkettä silmäkulmaan ja sitäkin kautta onnellisuuden lisäämistä toisinaan raskaan etätoimistoarjen keskelle. Ja toki tempauksessa on myös ennennäkemätön, aito teko taustalla: yksi onnekas saa kopin kotiinsa, oven taakse kuljetettuna kuten aikaan kuuluu”, kertoo Kurion luova johtaja Jari Lähdevuori.

Frameryn markkinoinnissa on ennenkin nähty tempauksia, joissa kopit viedään yllättävään ympäristöön. Viime toukokuussa New Yorkin Design Weekin yhteydessä niitä ilmestyi Times Squarelle. Maailman vilkkaimpiin kuuluvalle aukiolle pystytetyissä 15 puhelinkopissa pääsi kokemaan äänieristyksen toimivuuden poikkeuksellisen meluisassa ympäristössä.

Framery lyhyesti

Framery perustettiin Tampereella vuonna 2010 ja kaikki sen valmistamat puhelinkopit, podit ja hiljaiset työtilat on valmistettu ja suunniteltu ylpeydellä Tampereen tehtaalla. Frameryn tuotteet ratkaisevat toimistojen melu ongelmia sadoissa konttoreissa ympäri maailman ja tuotteita on viety jo yli 72 maahan.

Kymmenissä maailman johtavissa yrityksissä kuten Microsoftilla, Pumalla, Netflixillä, SAP:illa ja Deloitella luotetaan Frameryn podeihin – itseasiassa, yli 40 % Forbes 100 -listatuista yrityksistä ovat valinneet Frameryn!

Framery on suomalaisen pääomasijoittaja Vaaka Partnersin, oman operatiivisen johdon ja muutaman yksityisen omistajan omistuksessa. Framery on voittanut monia merkittäviä kansainvälisiä design ja kasvupalkintoja vuosien varrella ja suomalainen upea kasvutarina ei löydä vertaistaan!

Viimeisimmät palkinnot

  • Silver award in the iDesign Awards for Framery 2Q
  • Good Design Award® 2019/2020
  • Architectural Record’s Product of the Year Award in the acoustical products category/ Framery 2Q
  • Best of NeoCon 2019: Silver award for Acoustic Privacy & Modular Solutions, Framery 2Q
  • IIDA/Contract magazine showroom & booth design competition: Best small booth in NeoCon 2019
  • Financial Times: FT1000: Europe's Fastest-Growing Companies 20th place

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Daniela Tjeder
CMO
Framery
daniela.tjeder@frameryacoustics.com
+358 400 424 531

Jari Lähdevuori
Creative Director
Kurio // The Social media Age(ncy)
+358 50 5306 639
jari@kurio.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kurio Oy, sosiaalisen median toimisto
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

http://www.kurio.fi

Kurio on luova toimisto, joka auttaa asiakkaitaan tekemään tuloksellista markkinointia ja viestintää sosiaalista mediaa ja digitaalisia kanavia hyödyntäen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kurio Oy, sosiaalisen median toimisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme