SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

ABC-mobiilin sarjapesuilla auto puhtaaksi vielä edullisemmin

Jaa

ABC-mobiili on kehittynyt viime aikoina yhä monipuolisemmaksi autoilijan apuvälineeksi, joka tarjoaa helppoa ja turvallista asiointia niin poikkeusaikoina kuin niiden jälkeenkin. Uusin ominaisuus on mahdollisuus ostaa useampi autopesu kerralla, jolloin yksittäisen pesun hinta on selvästi edullisempi.

Autoilija voi nyt ABC CarWash -mobiilipesua käyttäessään valita yhden pesun sijasta kolmen tai viiden pesun sarjan, jolloin yhden pesun hinta on parhaimmillaan jopa reilun kolmanneksen edullisempi.

– On ilo huomata, kuinka ketterästi olemme saaneet kehitettyä sähköistä asiointiamme. ABC-mobiiliin lisättiin pikavauhtia mahdollisuus take away -ruoan tilaamiseen parkkiruutuun ja nyt saimme mukaan sarjapesut. Helppo ja turvallinen asiointi on nyt erityisen tärkeässä roolissa, ja ABC-mobiiliin sarjapesumahdollisuus on tätä parhaimmillaan, ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Viksten kertoo.

Sarjapesun saa käyttöönsä päivittämällä tai asentamalla ABC-mobiilin uusimman version omasta sovelluskaupasta. Osto tapahtuu pesuun saavuttaessa maksuautomaatin kohdalla. Pesut maksetaan kerralla, jolloin ensimmäinen pesu käytetään heti ja seuraavilla kerroilla käytetään jo maksettuja sarjan pesuja.

Sarjapesut voi käyttää saman osuuskaupan ABC CarWash-toimipaikoissa, joissa mobiilipesu on käytettävissä. Sarjapesujen käyttöpaikat esitetään oston yhteydessä ja ne on helppo tarkastaa myös myöhemmin ABC-mobiilista. ABC CarWash -pesupaikoissa on valittavana useita eri autonpesuohjelmia, ja sarjapesu koskee kyseisen sarjan ensimmäisellä kerralla ostettua ohjelmaa. Käytettävissä olevien pesujen määrän voi tarkastaa milloin tahansa ABC-mobiilista. Kolmen kerran sarjapesu on voimassa kolme kuukautta ja viiden kerran kuusi kuukautta ostopäivästä.

Sarjapesuja on tarjolla ABC CarWash -toimipaikoissa ympäri Suomea.  Noin 90 pesupaikan verkosto sijaitsee pääosin ABC-automaattiasemien, Prisma-toimipaikkojen ja ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä. Lisätietoa on tarjolla www.abcasemat.fi -sivustolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tiina Viksten, ABC-ketjun kehitysjohtaja, tiina.viksten(at)sok.fi, p. 0107680810
Jari Hankonen, ABC-ketjun kenttäpäällikkö, jari.hankonen(at)sok.fi, p. 0107680821

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

ABC on suomalainen huoltoasemaketju, joka on osa S-ryhmää. Haluamme tarjota palveluita helposti ja nopeasti sekä matkailijoille että lähiseudulla asuville vuoden jokaisena päivänä. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash -autopesupaikkoja. Ravintoloissamme käytämme 100 % suomalaista lihaa. Myymme vuosittain yli 10 miljoonaa ruoka-annosta ja 24 miljoonaa kuppia kahvia. Palveluita kehitetään myös autoilevan asiakkaan sovellukseen ABC-mobiiliin, jossa saatavilla jo mobiilitankkaus ja -pesu. www.abcasemat.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme