Ahlström Capital Oy

Ahlström Capitalin toimitusjohtaja Hans Sohlström jättää yhtiön

Jaa

Ahlström Capital Oy:n toimitusjohtaja Hans Sohlström jättää tehtävänsä siirtyäkseen Ahlstrom-Munksjö Oyj:n toimitusjohtajaksi. Sohlström jättää tehtävänsä viimeistään 29.6.2018. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan löytämiseksi käynnistetään välittömästi.

”Ahlström Capital on merkittävä perheomisteinen sijoitusyhtiö. On ollut antoisaa kehittää pitkäjänteisesti yhtiön portfoliota. Ahlström Capitalilla on hyvät edellytykset jatkaa vahvaa arvonluontiaan”, toteaa toimitusjohtaja Hans Sohlström.

”Kiitämme Hans Sohlströmiä hänen erinomaisesta panoksestaan Ahlström Capitalin toimitusjohtajana. Hansin toimitusjohtajakauden aikana Ahlström Capital on menestyksekkäästi kasvattanut arvoaan parantamalla tuloksentekokykyä sekä kehittämällä portfoliotaan. Ahlstrom-Munksjö saa erinomaisen toimitusjohtajan ja toivotamme Hansille onnea ja menestystä”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.  

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Mikael Lilius
hallituksen puheenjohtaja
Ahlström Capital Oy

Soittopyynnöt:
viestintäjohtaja Camilla Sågbom
puh 040 5408450

Tietoja julkaisijasta

Ahlström Capital Oy
Ahlström Capital Oy
Eteläesplanadi 14
00130 Helsinki

010 888 18http://www.ahlstromcapital.com

Tietoja Ahlström Capitalista: www.ahlstromcapital.com

Ahlström Capital on yksi Suomen suurimmista sijoitusyhtiöistä, jolla on jo yli 160-vuotinen toimintahistoria. Olemme perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka luo omistaja-arvoa sijoittamalla listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin sekä kiinteistöihin. Vuonna 2016 Ahlström Capitalin portfolioyhtiöiden liikevaihto oli yli neljä miljardia euroa ja se työllisti lähes 13 000 ihmistä 27 maassa. Tällä hetkellä Ahlström Capitalin portfolioon kuuluvat merkittävät sijoitukset listatuissa yhtiöissä Ahlström-Munksjö Oyj:ssä, Detection Technology Oyj:ssä, Glaston Oyj Abp:ssa ja Suominen Oyj:ssä. Portfolioon kuuluvan lisäksi Destia Group Oyj, Enics AG ja sijoitus AC Cleantech Fund -rahastoon. Portfolioomme kuuluu myös huomattavia kiinteistö- ja metsäomistuksia, joita hallinnoi Ahlström Capital Oy:n tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy.

Ahlström Capital on 18,4% omistuksella Ahlstrom-Munksjön suurin omistaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ahlström Capital Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme