MessukeskusMessukeskus

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA

Jaa

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kuva: Kevin Schmid
Kuva: Kevin Schmid

”Nyt on selviä merkkejä siitä, että matkailuajoneuvoilla matkustaminen on muuttumassa. Matkailuautot, -vaunut ja retkeilyautot ovat yhä useammin elämysmatkailijoiden matkustusvälineitä. Niitä myydään vuosi vuodelta enemmän. Selvää kasvua on ollut jo kolme vuotta. Harrastuksesta on nyt selkeästi tullut  trendikäs”,iloitsee toiminnanjohtaja Antti Siljamäki Matkailuajoneuvotuojat ry:stä. ”Tänä vuonna esitellään messuilla paljon mielenkiintoisia uutuuksia. Matkamessujen yhteydessä haluamme myös kertoa, miten harrastuksen voi aloittaa. Messuilta saa paljon tietoa muun muassa vuokraustoiminnasta.”

Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuajoneuvoja seuraavilta merkeiltä:  Adria, Bürstner, Carado, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Knaus, Morelo, Pössl,  Rapido ja Weinsberg sekä  uudet Suomessa esillä olevat merkit Niesmann + Bischoff ja Pilote.  Uusia matkailuajoneuvoja on messuilla entistä enemmän johtuen suuresta uutuuksien määrästä.

Messuilla esiteltäviä matkailuautoneuvouutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centaurio 860LI, upea Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62,  yksi kauneimmista puoli-integroiduista autoista Niesmann + Bishoff Smove 7.4 E, erikoismalli Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pyöreillä ikkunoilla varustettu Pössl Trenta 30-vuotisjuhlamalli, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695, kuusimetrinen Weinsberg CaraTour 50 Years Limited Edition -malli ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461.

Matkailuvaunuissa uutuuksista mainittakoon uuden pohjaratkaisun Hobby 560 FC prestige sekä Fendt 650 SG Diamant.

Elämysmatkailija suuntaa Lofooteille perheen kanssa talvella surffaamaan

Elämysmatkailija, viljelijä ja Asenne surf -yrittäjä Ville Rinta tulee Caravan-messuille kertomaan tarinaansa siitä, miten hän lähtee perheen kanssa surffimatkalle Lofooteille Norjaan silloin kun hänelle sopii ja paikkaan, jossa on parhaat surffausmahdollisuudet. Ajankohdaksi hän valitsee talven. Tarinaa voi tulla kuuntelemaan lauantaina 18.1. ja sunnuntaina 19.1. klo 13.45 Caravan-messujen Leirintäalueelle.

 
Helsingin Caravan-messut on tänä vuonna avoinna perjantaina 17.1. klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina 18. – 19.1. klo 10-18.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa samanaikaisesti Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman, Matkamessujen, kanssa. Vuonna 2019 tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 61 000 kävijää.  Matkamessut avautuu jo  16.1. matkailualan ammattilaisille.
www.caravanmessut.fi #caravan2020

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Kevin Schmid
Kuva: Kevin Schmid
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme