Akavan Erityisalat

Akavan Erityisalat: Parempi työelämä hallitusohjelmaan

Jaa
Akavan Erityisalat onnittelee eduskunnan uutta puhemiehistöä ja toivottaa menestystä hallitusneuvotteluihin. - Työelämän parantaminen on nostettava hallitusohjelman keskeiseksi kysymykseksi, liitto muistuttaa.

Akavan Erityisalat on moniammatillinen akavalainen ammattiliitto, jonka piirissä on laaja asiantuntemus palkansaajien ja pienyrittäjien työelämä-, työttömyysturva- ja työhyvinvointikysymyksistä kulttuurin, hallinnon, liike-elämän, viestinnän ja hyvinvoinnin erityisaloilta.

Hallitusohjelmateesimme ovat: 

  1. Työttömyysturvasta kannustava ja kohtuutasoinen

  2. Kulttuurista elinvoimaa – resurssit kuntoon

  3. Hyvästä hallinnosta arvostettu vahvuus

  4. Työhyvinvointi painopisteeksi kaikilla työpaikoilla

  5. Työlakeja parantamalla hyvää ja tuottavaa työelämää

  6. Humanististen koulutusalojen rahoitus turvattava

  7. Jatkuva oppiminen kilpailukyvyn perustaksi

  8. Ilmastopolitiikka ulotettava työelämään

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki, Akavan Erityisalat, puh. 040 700 7800, salla.luomanmaki@akavanerityisalat.fi

yhteiskuntasuhteiden päällikkö Elin Blomqvist-Valtonen, Akavan Erityisalat, puh. 040 775 3040, elin.blomqvist-valtonen@akavanerityisalat.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Joutsenniemi, viestintäpäällikkö, Akavan Erityisalat, puh. 040 525 8582

Salla Luomanmäki, Akavan ErityisalatToiminnanjohtaja, FM.

Liiton johtaminen, hallinto, työmarkkina-asiat ja ulkoiset suhteet. Akavan hallituksen jäsen. Monimuotoinen työelämä, veropolitiikka.

Puh:040 700 7800salla.luomanmaki@akavanerityisalat.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Akavan Erityisalat
Maistraatinportti 4 A
00240 HELSINKI

http://www.akavanerityisalat.fi

Akavan Erityisalat on kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän, liike-elämän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä toimivien ammattiliitto, johon kuuluu 22 jäsenyhdistystä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akavan Erityisalat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme