EHYT

Älä jää yksin! ‒ Elokolot ovat auki myös kesällä

Jaa

Kesä on joillekin yksinäistä aikaa. Kaikille tarkoitettuihin Elokolo-kohtaamispaikkoihin on jokainen tervetullut. EHYT ry:n Elokolot ovat avoinna vuoden ympäri, Helsingin Kallion toimipiste myös juhannuksena.

Kesä on monelle ystävien ja läheisten täyttämää aikaa. Grillataan yhdessä luonnon helmassa ja kaiken kruunaa ystävien mukava seura.  Kesät voivat kuitenkin olla myös yksinäistä aikaa. Ystävät ovat lähteneet mökeilleen ja menoihin, harrastustoiminta on tauolla. Lähiympäristö hiljenee, eikä ole paikkaa minne mennä.

Elokoloissa on tarjolla keskusteluseuraa, päivän lehdet, pientä purtavaa ja kahvia sekä verkkoyhteydellä varustettuja tietokoneita. Elokoloista saa myös neuvontaa sekä terveystietoa.

‒  Kohtaamispaikkatoiminta antaa mahdollisuuden osallistua ja olla osa yhteisöä – mahdollisuuden tulla kohdatuksi ihmisenä toisten joukossa. Näin se myös ehkäisee elämän kriisejä, kuten päihdeongelmia, kertoo EHYT ry:n aikuistyön päällikkö Antti Hytti.

Helsingin Elokolo Kalliossa
avoinna klo 9-15 vuoden jokaisena päivänä, myös juhannuksena

Helsingin Elokolo Kontulassa
avoinna ma-pe 9-13

Hyvinkään Elokolo
avoinna ma-to 10-15

Lahden Elokolo
avoinna kesällä ma-pe klo 9-15

Pirkkalan Elokolo
avoinna ma 10-13, ti, ke ja pe 9-13, to 10-14

Tampereen Elokolo
Kesäkussa ma - to klo 9-19 ja pe klo 9-17, heinäkuussa ma-pe 9-15

Turun Elokolo
avoinna ma-pe 8:30-14

EHYT ry ylläpitää jäsenyhdistystensä kanssa Elokolo-kohtaamispaikkoja kuudella paikkakunnalla. EHYT ry:n kohtaamispaikkaverkostoon kuuluu lisäksi reilut 20 muuta kohtaamispaikkaa ympäri Suomea. Lisätietoja EHYT ry:n kohtaamispaikkaverkostosta www.ehyt.fi/kohtaamispaikkaverkosto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Hytti
EHYT ry, aikuistyön päällikkö
p. 040 779 1387

Tietoja julkaisijasta

EHYT
EHYT
Elimäenkatu 27
00510 HELSINKI

ehyt@ehyt.fihttp://www.ehyt.fi

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Työ ulottuu lapsista ja nuorista työ- ja eläkeikäisiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EHYT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme