HOK-Elanto

Alepa on myös Vantaan kaupunkipyörien pääyhteistyökumppani

Jaa

Alepafillarit ovat vakiintuneet Helsingin ja Espoon kaupunkikuvaan. Kaupunkipyöriä liikkuu tällä kaudella Helsingissä ja Espoossa yhteensä 3450, ja pyöräasemia eri puolilla aluetta 345. Alepa toimii nyt myös Vantaalla kaupunkipyörien pääyhteistyökumppanina sadan pyöräaseman ja 1000 fillarin voimin.

Helsingissä kaupunkifillaritoiminta alkoi vuonna 2016 ja Espoossa viime kesänä. Fillareilla ajettiin viime kesäkaudella 6,3 miljoonaa kilometriä, eli noin 158 kertaa maapallon ympäri.

– Haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan ja kantamaan vastuuta ympäristöstä. Fillarit ovat kaupunkilainen, nuorekas ja ekologinen kulkuväline, ja sopivat siksi meidän brändiimme erinomaisesti, Alepan ketjujohtaja Merja Mustonen valottaa yhteistyön taustoja.

– Osuuskaupan keskeisenä tehtävänä on kehittää ja edistää toimialueensa hyvinvointia sekä arjen mukavuutta. On hienoa, että saamme olla mukana myös Vantaan kaupunkipyörissä, toteaa HOK-Elannon viestintä- ja markkinointijohtaja Tuomas Ahola.

Lokakuun loppuun jatkuvan kauden hinta on 25 euroa. Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa hsl.fi/kaupunkipyörät/vantaa. Vantaalla on eri pyöräjärjestelmä kuin Helsingissä ja Espoossa, joten palveluihin on rekisteröidyttävä ja maksettava niiden käytöstä erikseen. Pyöriä ei myöskään voi käyttää ristiin näiden kahden eri järjestelmän välillä.

Vantaan pyöräasemat sijoittuvat itä-länsisuuntaisesti Tikkurilan alueelta Myyrmäen Urheilupuistoon. Asemapaikat ovat mukana HSL:n Reittioppaassa.

Vantaan fillarikausi polkaistaan käyntiin yleisötapahtumassa Myyrmäen Paalutorilla (Paalutori 3, 01600 Vantaa) tiistaina 18. kesäkuuta klo 15.30-18.30. 

HOK-Elannon Alepa-ketju on kaupunkipyörien näkyvä pääyhteistyökumppani jo neljättä kertaa peräkkäin. Palveluista vastaavat HKL, Espoon kaupunki ja Vantaan kaupunki. Kaupunkipyöriin liittyvästä mainosmediasta ja kumppanuuksista vastaa ulkomainosyhtiö Clear Channel. Palveluita ylläpitää Espoossa ja Helsingissä CityBike Finland ja Vantaalla CityBike Vantaa. Markkinoinnista ja verkkopalveluista vastaa HSL.

Yhteyshenkilöt

Alepa-ketjujohtaja Merja Mustonen, p. 010 76 60 606
viestintä- ja markkinointijohtaja Tuomas Ahola, p. 010 76 60 596
viestintäpäällikkö Katri Karsi, p.010 76 60591

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Kaupintie 14, PL 53
00441 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 320. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

DOKUMENTTI ”294” ON KIITOS KORONAKRIISIN ETULINJAN TYÖNTEKIJÖILLE26.5.2020 09:08:02 EESTTiedote

294 on Dome Karukosken ohjaama lyhytdokumentti suomalaisen ruokakaupan henkilökunnasta koronakriisin aikaan keväällä 2020. Dokumentin on tilannut HOK-Elanto kunnianosoituksena ja kiitoksena kaikille niille etulinjassa työskenteleville ammattilaisille, jotka pitävät arkemme pyörimässä kaupoissa, terveydenhuollossa ym. Dokumentin nimi 294 tulee tutkimuksesta*), jonka mukaan myymälän kassa on Suomen 294. arvostetuin ammatti.

Pääkaupunkiseudun Prismat laajentavat aukioloaikojaan ja Alepa lisää 24h-myymälöiden määrää27.4.2020 09:30:00 EESTTiedote

Korona-aika on saanut asiakkaat hyödyntämään entistä enemmän kauppojen hiljaisempia aamu- ja ilta-aikoja ostosten tekemiseen. Pääkaupunkiseudun Prismat laajentavat aukioloaikojaan tunnilla aamusta ja illasta. Myös yhä useampi Alepa-ketjun myymälä palvelee ympäri vuorokauden. Pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto haluaa tarjota joustavampia vaihtoehtoja asioinnille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme