Vaasan kaupunki - Vasa stad

Alkulan päiväkodissa koronavirustartunta

Jaa

Alkulan päiväkodissa on todettu 26.2.2021 yksi koronavirustartunta. Päiväkodin viidestä ryhmästä kaksi ryhmää on asetettu karanteeniin. Yhteensä altistuneita on 47, joista 33 on lapsia ja 14 henkilökuntaan kuuluvia.

Kaikki altistuneet on asetettu asianmukaiseen karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilman kautta.

– Olemme ensi viikolla hiihtolomalla avoinna normaalisti hoitoa tarvitsevia lapsia varten, kertoo Alkulan päiväkodin johtaja Lotta Saha

Tietoa koronaviruksesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päiväkodin johtaja Lotta Saha, puh. 040 640 3785, lotta.saha@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Språkutbudet vid rådgivningsstället Welcome Office har blivit ännu mer mångsidigt14.4.2021 09:26:01 EEST | Tiedote

Welcome Office är ett informations- och rådgivningsställe med låg tröskel i Vasa, där man får information om sådant som rör invandring, det finländska samhället, offentliga tjänster, språkkurser och rekrytering på finska, svenska och engelska. Nu har rådgivningens språkutbud blivit ännu mer mångsidigt genom Arbets- och näringsministeriets projektfinansiering med rådgivning även på arabiska, somaliska, persiska, dari och urdu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme