Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Aluevaalikahvit Hailuodon kunnantalolla

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa vaalikahvit alueen asukkaille vilkkaimmin äänestäneessä kunnassa Hailuodossa.

Kahvit ovat tarjolla Hailuodon kunnantalolla perjantaina 13.5. kello 11–13 osoitteessa Luovontie 176, 90480 Hailuoto. Yleisöllä on mahdollisuus kysyä hyvinvointialueen valmistelutyön etenemisestä, päätöksenteosta tai terveys-, sosiaali- ja pelastustoiminnasta. Paikalla kysymyksiin vastaamassa ovat aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Tölli sekä hyvinvointialueen konsernipalveluiden johtaja Jouko Luukkonen. Lisäksi tapahtumassa esitellään ja pääsee kokeilemaan digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluja: Omaolo.fi- ja Terveyskylä.fi-sivustoja ja 116117 Päivystysapu -numeron toimintaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä maakunnallisen Muista hyvinvointisi! -kiertueen ja Hailuodon kunnan kanssa. Kiertueen ovat toteuttaneet Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry ja Oulun seudun omaishoitajat ry. Yleisölle on tarjolla asiaa muistista, hyvinvoinnin merkityksestä aivoterveydelle, omaishoitajille saatavilla olevasta tuesta sekä kiertuetta järjestävien yhdistysten toiminnasta.

Hailuodon kunta esittelee seniorineuvolatoimintaa. Paikalla ovat sosiaaliohjaaja ja terveydenhoitaja. Lisäksi fysioterapeutti esittelee kunnassa alkavaa Voimaa arkeen -ryhmää. Kriisi- ja traumaterapeutti Petteri Mankila pitää luennon aiheesta Arjen aallokoissa luoviminen kello 12.30 alkaen. Luennolle on mahdollista osallistua myös Teamsin välityksellä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme