Aulis Lundell Oy

Älykkään suunnittelun tilaseminaari Turussa 24.9.2020

Jaa

Tule mukaan viettämään torstai-iltapäivää keskustellen nykyaikaisesta, kiertotaloudellisesta asumisesta, ja yhä pienenevien asuinneliöiden vaikutuksesta sisustukseen ja arkkitehtuuriin.

Seminaari myös webissä!
Seminaari myös webissä!

Kotimainen tilaratkaisu Liune järjestää arkkitehdeille ja sisustuksen ja suunnittelun ammattilaisille seminaarin, jossa inspiroidutaan luovuudesta.

Seminaarissa käsitellään muun muassa sitä, miten asuntojen jatkuvasti vähentyvään neliömäärään saadaan enemmän tilaa. Lisäksi keskustellaan rakennusmateriaalivalintojen ympäristövaikutuksista ja taiteen merkityksestä kaikenikäisten ihmisten arkeen.

Puhumassa asiantuntijoita tilaratkaisujen, arkkitehtuurin ja taiteen parista:

  • Tietomallintaja ja maisema-arkkitehti Lauri Melvasalo, M.A.D. Vapauta aikaa itse suunnitteluun
  • Kuvataiteilija Johanna Oras. Tila ja taide. Miten taiteella voi sisustaa ja millainen merkitys taiteella on arkeen?
  • Professori ja arkkitehti Matti Kuittinen, Aalto-yliopisto. Kiertotalous palaa rakennusten suunnitteluun
  • Asumisen asiantuntija Tuomas Tyynilä. Tehokkaat tilaratkaisut

Seminaari järjestetään Turun Logomon Galleria-salissa, osana kuvataiteilija Johanna Oraksen 50v-juhlavuoden näyttelyä. Taide yhdistää Oraksen Liuneen, sillä hänen kanssaan yhteistyössä luotu Liunen taidesisustuskonsepti on saanut laajan yleisön innostumaan myös ovipintojen hyödyntämisestä yksilöllisessä sisustamisessa. Välioven funktion kun ei tarvitse rajoittua pelkästään tilojen jakamiseen, vaan ovi voi olla arkeen iloa ja viihtyisyyttä tuova elementti. 

Seminaari lähetetään myös streamattuna, joten vaikka et pääse paikalle, voit silti osallistua inspiroivaan tilasuunnittelukeskusteluun. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Seminaari myös webissä!
Seminaari myös webissä!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy
Tarrankuja 2
08500 Lohja

0207 341400https://www.aulislundell.fi/

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiömme on suomalainen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle Lundell-Profile -tuotteita jo vuodesta 1980.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aulis Lundell Oy

Taloesittelyt asuntomessujen lehdistöpäivään: ProModi ja Pyörre-talo25.5.2021 07:38:00 EEST | Tiedote

Lohjan asuntomessuilla on esillä kaksi teräsrakenteista taloa, muuntojoustava ProModi ja kiertotalouden mallitalo Pyörre. Teräksisten rakennustuotteiden valmistaja Aulis Lundell Oy on toteuttanut Lohjan asuntomessuille kaksi teräsrunkoista taloa, ProModin ja Pyörre-talon. Molempien talojen lopputuloksissa konkretisoituu Aulis Lundell Oy:n 40 vuoden aikana kertynyt kokemus, innovatiivisuus ja osaaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme