Amarillo haastaa ruokien kotiinkuljetuspalvelut: Noutaja tulee ja vie asiakkaat ravintolaan
– Me uskomme, että ihmiset haluavat edelleen käydä syömässä ravintoloissa, jossa ruoka ja tunnelma maistuvat aina erilaiselta kuin kotisohvalla - puhumattakaan niistä kytevistä mahdollisuuksista ja kohtaamisista, jotka ilta voi sytyttää, sanoo Amarillon ketjupäällikkö Pekka Lavikainen.
– Niinpä päätimme, että Amarillo – kenties ensimmäisenä ravintolana maailmassa – kääntää kotiinkuljetuspalvelun käsitteen päälaelleen ja lanseeraa sen sijaan kotoakuljetuspalvelun, Lavikainen jatkaa.
– Tekosyiden aika on ohi ja odotamme innolla Noutajan saapumista Ouluun. Koska Noutaja ei myöskään maksa mitään, niin miksi tilaisit ruokaa kotiin, kun voit antaa Noutajan hakea sinut ja kaverisi suoraan kotiovelta Amarillon oven eteen, hehkuttaa Oulun Amarillon ravintolapäällikkö Matti Romppainen.
Noutaja on näyttävästi tuunattu auto, jonka voi tilata etukäteen verkosta osoitteesta www.amarillo.fi/noutaja. Auto hakee asiakkaat sovittuun aikaan sovitusta paikasta ja vie heidät Amarilloon. Myös pöytävaraus kuuluu palveluun.
- Matka Noutajan kyydissä on jo elämys itsessään, Lavikainen ja Romppainen lupaavat.
Amarillon tehtävä on tuoda ihmiset yhteen
Uudistuva Amarillo herätti vilkasta keskustelua jo viime vuonna, kun se antoi tarjoilijoille uuden roolin entertainereina eli viihdyttäjinä. Koko Amarillon ravintolakonsepti perustuu elämyksellisyyteen, ja Noutaja-palvelu on osa uudenlaista asiakaskokemuksen rakentamista.
– Pelkkä hyvä ruoka ja viihtyisä miljöö eivät vielä riitä, vaan mieleenpainuvimmat kokemukset luodaan vuorovaikutuksessa. Amarillon tehtävä onkin tuoda ihmiset – tutut ja tuntemattomat – yhteen ja tarjota heille elämyksiä, joista parhaat tarinat syntyvät. Noutaja on konkreettinen tapa toteuttaa tätä tehtävää, Lavikainen valottaa.
– Meillä entertainereiden sydämen asia, on saada väki viihtymään ja nauttimaan olostaan, Romppainen lisää.
Yhteisöllisyys toteutuu uusissa Amarillo-ravintoloissa myös The Table -elämyksen muodossa. Asiakas voi varata paikan ravintolassa keskeisellä paikalla sijaitsevasta suuresta yhteispöydästä ja nauttia yhdessä muiden kanssa visuaalisesti näyttävän yllätysmenun. The Table -asiakkaita palvelee oma kokki ja tarjoilija, ja iltaan kuuluu hyvän ruoan ja juoman lisäksi monenlaisia yllätyksiä kuten pöydässä valmistettavia ruokalajeja ja viihteellistä ohjelmaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Pekka Lavikainen, ketjupäällikkö, Amarillo, pekka.lavikainen@sok.fi, p. 010 76 82015
Matti Romppainen, ravintolapäällikkö, Amarillo Oulu, matti.romppainen@sok.fi, p. 044 788 5792
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
AMARILLO
Amarillolla on 21 ravintolaa Suomessa ja yksi Tallinnassa. Uuden Amarillon ytimessä ovat elämyksellisyys, The Table -ateriakokemus, jaettavat meksikolaishenkiset ruoat sekä Amarillon suositut burgerit. Käynnissä olevan uudistuksen tavoitteena on rakentaa Amarillosta ainutlaatuinen ravintola, joka yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja tarjoaa aina uusia elämyksiä. Rovaniemen uudistettu Amarillo avattiin huhtikuussa 2017 ja Oulussa puolestaan juhlittiin uudelleen avausta kesäkuun alussa 2017.
www.amarillo.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina
Arinan vuoden 2023 parhaat työryhmät Iistä, Oulusta, Rovaniemeltä, Vaalasta ja Ylitorniolta - S-market Ylitornion Jani Kokkisesta Vuoden päällikkö17.4.2024 10:58:41 EEST | Tiedote
Osuuskauppa Arinan päälliköt kerääntyivät jälleen Leville valmennuspäiville. Tällä kertaa päällikköpäivillä käytiin läpi toimitusjohtajan katsauksen lisäksi muun muassa turvallisemman tilan periaatteita, tutustuttiin Arinan yrityskulttuuriselvityksen tuloksiin, osallistuttiin workshoppeihin eri teemoista ja käynnistettiin kaikkia päälliköitä koskeva Johtamisen muutosmatka. Tiivis reissu huipentui Arina-gaalaan, jossa palkittiin vuoden 2023 huippuonnistujia.
Raahen Prismakeskuksen rakennustyöt alkavat5.4.2024 15:54:22 EEST | Tiedote
Osuuskauppa Arina on allekirjoittanut sopimuksen Mettalanmäen Prismakeskuksen maanrakennusurakasta ja rakennustyöt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Uusi Raahen Prismakeskus on suunniteltu avattavaksi loppuvuodesta 2025.
S-ryhmän ravintoloiden parhaimmistoa palkittiin – Rovaniemelle palkintosade26.3.2024 16:55:08 EET | Tiedote
Osuuskauppa Arinan ravintolat ja kahvilat putsasivat jälleen palkintopöytää, kun S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan parhaimmistoa palkittiin valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.
Osuuskauppa Arina voitti suunnittelukilpailun – Rukalle rakennetaan Sokos Hotelli14.3.2024 13:57:06 EET | Tiedote
Osuuskauppa Arina voitti Rukan tontista käydyn suunnittelukilpailun. Kuusamon kaupungin järjestämän kilpailun voittaja julkistettiin torstaina 14.3.2024. Nyt tehdyn suunnitelman mukaisesti tuleva hotelli tulee tarjoamaan asiakkaille noin 220 huonetta, ravintolan ja kahvilan. Hotelli tullaan avaamaan Suomen luotetuimman hotelliketjun, Sokos Hotels brändin alle.
Osuuskauppa Arina harkitsee Ravintolamaailman avaamista Tornioon28.2.2024 10:55:41 EET | Tiedote
Asiakasomistajat ovat pitkään toivoneet Arinalta uusia ravintolapalveluja Tornioon. Nyt osuuskauppa suunnittelee Tornion Prismakeskukseen Ravintolamaailmaa, joka sisältäisi Pizza & Buffa -ravintolan ja Presso-kahvilan. Samalla tutkitaan mahdollisuutta siirtää Tälläämö parturi-kampaamo ja Emotion-myymälä Kemistä Tornioon.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme