Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Ammattikorkeakoulun strategia tulee todeksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä

Jaa

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) on tärkeä osa ammattikorkeakoulujen työtä. Diakin kuudes TKI-vuosikirja tarjoaa vinkkejä strategian jalkauttamiseen korkeakoulun TKI-työssä ja kutsuu yhteistyökumppaneita mukaan rakentamaan maailmaa, joka on kaikille hyvä.

Strategia siivittämässä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa – Diakin TKI-toiminnan vuosikirja 6 tarjoaa käytännön esimerkkejä siitä, miten strategia auttaa suuntaamaan ammattikorkeakoulun TKI-työtä.

– Julkaisu painottaa ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnan strategialähtöisyyttä. Strategiaan perustuvassa TKI-toiminnassa tulevat esiin ammattikorkeakoulun valinnat, joilla se tekee näkyväksi olemassa olonsa merkityksen, kertoo julkaisun toimittaja, Diakin sosiaalialan yliopettaja Jari Helminen.

Julkaisu perustuu Diakin strategiassaan 2021–2030 nimeämiin strategisiin vahvuuksiin. Julkaisu nivoo yhteen Diakin strategian ja TKI-toiminnan sekä tarjoaa laajan kuvauksen Diakin vahvuuksien sisällöstä.

Strategiansa mukaisesti Diak rakentaa hyvää maailmaa meille kaikille ja paiskii hommia niin kauan kuin maailman tila sitä vaatii.

– Julkaisu on kuvaus tulokulmista, joiden puitteissa olemme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa halukkaita tekemään työtä, kunnes maailma on kaikille hyvä. Julkaisu vastaa myös kysymykseen, mitä olemme valmiita kehittämään, tutkimaan ja innovaatiotoiminnassa edistämään, jotta tekemisemme on tavoitteiden mukaista.

TKI-toiminnan vuosikirjan kohdeyleisö on erityisesti sosiaali- ja terveysalan sekä kirkon ja tulkkauksen alojen toimijat eli Diakin yhteistyökumppanit.

– Painopisteiden kuvaaminen auttaa kumppaneitamme hahmottamaan yhteistyömahdollisuuksia Diakin kanssa, Helminen summaa.

Julkaisutiedot

Helminen J., (2021). Strategia siivittämässä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa – Diakonia-ammattikorkeakoulun TKI-toiminnan vuosikirja 6, Diak Työelämä 21, Diakonia-ammattikorkeakoulu. Julkaisu on luettavissa maksutta Theseuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)
Kyläsaarenkuja 2
00580 HELSINKI

http://www.diak.fi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Rikotaan kielimuuri! Lyhytanimaatiot tarjoavat ratkaisuja kohtaamisen karikoihin 5.5.2021 12:03:09 EEST | Tiedote

Miten työpaikalla varmistetaan, että jokaisella on mahdollisuus osallistua yhdenvertaisesti työpaikan arkeen? Kuinka jokainen voi helposti sujuvoittaa kohtaamista työyhteisössä? Millainen on kaikkien kahvihuone, joka kutsuu mukaan taustoista riippumatta? Uudet lyhytanimaatiot herättelevät näkemään arkisia ja tuttuja tilanteita maahanmuuttajataustaisen työntekijän näkökulmasta ja antavat selkeät vinkit työyhteisöille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme